Aktywne Wpisy

kapazgon +65
Z okazji moich urodzin, życzę Wam wszystkiego co najlepsze!
Pijcie kompot i jedzcie tiramisu. (。◕‿‿◕。)
Pijcie kompot i jedzcie tiramisu. (。◕‿‿◕。)
źródło: temp_file3356659030590023314
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3356659030590023314
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
I co myślicie o ty Jaecoo 7 (Jajco7)? Wizualnie mi się od dawna podoba, audio trochę słabe, brakuje mi pakietu z subem no i kokpit do dyskusji (ja jestem jednak fanem klasycznego wyglądu a nie dwóch tabletów).
Natomiast tak patrzę na Internecie i straszny haos informacyjny albo są mało merytoryczne komentarze od randomow kont "Nie kupuj chińczyka!!@" itd. albo filmy z testów gdzie raczej opinie są pozytywne, jak ostatni film z #mk4garage
- Czepiają się ludzie że ot chińskie się rozleci, tak naprawdę recenzenci pokazują że nie odbiega od europejskich standardów (Oczywiście można mówić że kupione recenzje),
- Mało części, sądzę że jak rynek się zwiększy to i ilość części się zwiększy bo wyczują ludzie na tym biznes, warsztaty raczej mówią że to znane konstrukcje (z tego co pamiętam z filmów),
- Nie sprzedaż tego, wartość spada. W sumie tak jakby wartość aut europejskich nie leciała o 30-40% po wyjeździe z salonu. Ale załóżmy że chcesz mieć to auto na lata.
Jedyny sensowny argument to "patriotyzm europeski" i wybieranie naszych marek, natomiast te od dawna walą w chu. i ceny windują do góry, a jakość spada czy wykończenia czy oprogramowania i mamy się tutaj uśmiechać że lepszy od chińczyka. I nie powtarzam w tym wypadku zasłyszanych tylko też jestem użytkownikiem nowej Skody jak i mam znajomych w "nowych autach" i są mankamenty patrzysz na to wykończenie i widzisz że to wszystko chińskie ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko chińskie + marża i pyk znaczek europejski.
A w Salonie - Sprzedaż - Królu złoty zapraszamy może kawki,
W Serwisie - Stań śmieci w kolejce może uznamy to za usterkę naprawimy / a może nie kto wie
filmy reklamowe mają to do siebie że pokazują rzecz pozytywnie
z dacią była ta sama śpiewka a ceny trzymają wspaniale
źródło: temp_file3526454606022121593
PobierzWspółprace z Jaecoo kojarzę że miał tylko kanał zero.
"Może nie mam dowodu, ale domyślam
źródło: download
Pobierzkomentarz nie jest merytoryczny ale opłacony film już jest XD
Od 18:37 są rozdziały.
https://youtu.be/uWHprjwsMlo?si=DfmLtB3_H8BX0bb3
Pozdrawiam
PS w latach 70tych nasze 126p świetnie się sprzedawały w Europie Zachodniej, był konkurencją dla wielu małych samochodów takich jak Mini czy Garbus, aż się ludzie połapali jakim kaszlak był bublem.
@Ulquiorra: Uważam, że przede wszystkim dziwnie zaczął wychwalać w ostatnim czasie chińskie auta.
@vieniasn: Nie wiem czy ktoś zauważył, ale ten człowiek generalnie ostatnio bardzo mocno zaczął wychwalać chińskie auta tak ogólnie.
@Ulquiorra: weź się przejedź tym guanem po nierównej drodze powiatowej z zakrętami
@r5678: kolega nie wysyla z kupą si= bo to sledzenie, YT sledzi bardziej niz chinska partia.
@Ulquiorra: podobno, ale nie znalazlem sam, ruskie rozbierali ten J7 na swoim kanale YT i rozne wnioski byly, za duzo filmow o chinolach ogladalem i ten J7 tak cudownie mastyk nie ma od spodu jak inne chinskie ale tragedii nie ma - poziom EU aut.
Czesci, czy za 5 lat beda? Na kiedy?