Aktywne Wpisy

derek25 +447
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +16
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

Co lepiej wybrać? Laptopa czy większy monitor z minikomputerem?
Zdjęcie poglądowe
źródło: shopping
PobierzJa tak od 7 lat korzystam.
Obecnie mam podpięty 27 cali
@vulcanitu: Nie, dlaczego, są też mocniejsze i5, i7, i9, Ryzen, Nvidia itp. itd. Są droższe, wiadomo. Za 1k ciężko kupić nowy i szybki komputer.
@tojestmultikonto: chłop co terminologii z lat 90. używa ( ͡° ͜ʖ ͡°) ten nawet fajny, nawet pomimo kału w postaci Win 11
@vulcanitu: "3D GPU acceleration" to dosłownie "3D Graficzna Jednostka procesorowa przyspieszenie".
Akcelerator 3D, procesor 3D, dodatkowa karta graficzna 3D... No, nie wiem jak miałbym to inaczej nazwać.
@Caso: Pomijając rozmiary, w cenie i9 to ja maksymalnie znajdę i5, z gorszymi parametrami, do tego komputer 6 x cięższy, większe zużycie energii, do tego pamięć (w zestawie pamięć oryginalna + zamiennik?!?), o połowę mniejszy SDD.
Nie przewiduję jakiejś większej modernizacji komputera, za 5 lat nie będzie miało to większego sensu, mogę najwyżej wymienić SSD. Mysz, klawiatura i napęd optyczny też średnio mi się
źródło: image
Pobierz