Wpis z mikrobloga

Fałszywego zachowania Oliwii ciąg dalszy, Milana nie chce ale jak ten pies ogrodnika próbuje innych opcji obgadując tym razem Bogu ducha winną Wiktorię. Widać, że szuka opcji w postaci Andrzeja.
I ten jej tekst,, Zawsze dostaje to, czego chcę ".
Przerost formy nad treścią, dziewczyno, przetrzyj lustro. Za dużo różu i fałszu.

Taki gatunek dziewuch omijam szerokim łukiem.

Hejt za ten wpis za 3.2.1...
Lecimy 😆

P.s Informacje dla idiotów:
1. Nie, nie jestem Natalią
2. Nie, nie znam nikogo z HP osobiście
3. Nie, nie zazdroszczę Oliwii, bo czego? Mało urodziwa
4. Nie , nie zazdroszczę Oliwii występu w TV

#hotelparadise
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@eliza0000x: Pozory mylą, zakompleksione osoby są zazwyczaj fałszywe i miłe dla każdego. Zdecydowanie chcą czuć się lubiane i akceptowane przez innych. Jednak ten fałszyw prędzej czy później wyjdzie gdy okazuje się, że koleżanka za plecami mówi o tobie źle. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczerze współczuję Oliwii, musi być bardzo niepewna siebie obgadując ładniejsze koleżanki.
  • Odpowiedz
@liliove: no bo to nie prawda co piszesz. A jej zachowanie wynika z tego, że myśli, że jest mądrzejsza od reszty. No i chyba jest. Ale przez to wychodzi, że jest fałszywa i tak się zresztą zachowuje. Z drugiej strony, ta jej fascynacja wytatuowanym niedorozwojem Milanem przeczy tej tezie.
  • Odpowiedz
  • 2
@Vestale89: Postrzegam to inaczej, sposób w jaki Oliwia komentuje to czysta manipulacja aby postrzeganie danej osoby uległo zmianie. Tu obgadywanie Natalii, teraz Wiktorii a chwilę wcześniej wypytywanie Milana co myśli o Agacie.
  • Odpowiedz
  • 0
@FukaLata @rycerznakoniu

Drodzy, zainteresowanie Milanem wyjaśniłabym faktem, że Milan duzo mowi o urodzie. Mówił wielokrotnie, że Julia i Magdą są dla niego najładniejsze a później nikt. Oliwia jako przeciętna i zakompleksiona dziewczyna widząc zainteresowanie wybrednego Milana poczuła się wyróżniona.

Widać wyraźnie, że Oliwia próbuje flirtować z prawie każdym ciągnąć parę srok za ogon. Tak się nie zachowuje pewna siebie osoba.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vestale89: skoro twierdzisz, że to nie obgadywanie to uważam, że nie ma obowiązku komentowania każdego zachowania kolegów i koleżanek z programu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale widzę, że jesteś zaślepiona postacią Oliwii. No cóż. Nic nie poradzę. Let's agree that we won't agree 😀
  • Odpowiedz
@liliove nie jestem zaślepiona żadną osobą w tym programie - oglądam, bo lubię się odmóżdżyć po całym dniu i biorę to za prostą rozrywkę, Tobie też polecam takie podejście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@liliove: Polik widzi jak za nią się oglądają, więc kokietuje a że potrafi to robić no to mamy tego rezultat.
Gdybym był dziewczyną, która potrafi w filtr i widziałbym jak za mną się ślinią to też używałbym tego w HP. Taka prawda ;p chce zostać dłużej i robi sobie grunt
  • Odpowiedz
  • 0
@Vestale89: ależ ja tez oglądam od czasu do czasu HP w takich samych celach. Niektórzy to biorą zbyt serio tworząc tysiąc wpisów dziennie używając wulgarnych słów w kierunku uczestników, mało tam konstruktywnej krytki, nie sądzisz? Co to za ankiety w stylu: Kto jest większym debilem? Litości.
  • Odpowiedz
  • 1
@rycerznakoniu: ale nie rób z niej Miss, to przeciętna dziewczyna. Widać ilu filtrów używa na insta co potwierdza tylko jak siebie nie akceptuje .

No cóż, każdy orze jak może 😀
  • Odpowiedz
@liliove: ja też lubię Oliwię. na tle innych dziewczyn to błyszczy inteligencją, a przy tym potrafi idealnie się odnaleźć w formule programu - praktycznie każdy facet chciałby być z nią w parze, a żaden nie ma jej nic za złe ;) świetnie rozegrane
  • Odpowiedz