Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
okoboji +15
to co CEO Columbus Energy odawala na live u Stanowskiego to mina Krzyśka wszystko wyjaśńia
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-27 o 22.37.48
Pobierz

Myślę sobie: ot, kolejny zwykły dupek. Ale postanowiłem spojrzeć w jego profil i to, co znalazłem, to głowa mała. Pomijam miłość do Konfederacji, nienawiść do kobiet i wieczną zazdrość o wszystko, o czym sam szeroko pisze na swoim profilu, ale najbardziej rozbiło mnie to, jak stwierdził, że Polacy to dno, bo najbardziej cieszy ich krzywda drugiej osoby, a irytuje jej sukces. Takiego poziomu ohydnej hipokryzji szukać ze świecą. Lekarz! Z taką głową.
Strach wyobrazić sobie, co by było, gdyby gość naprawdę był lekarzem, i jeżeli jest choć ziarno prawdy w tej historii, to niesamowicie deprymujące jest to, że koleś, od którego w jakiś sposób mogło zależeć Twoje życie, może jednocześnie tak bardzo Cię nienawidzić tylko dlatego, że masz "lepiej" niż on. Cokolwiek by to miało znaczyć.
#lekarz #praca #bekazpodludzi
źródło: Bobek
Pobierz@asdeusz-konopielka: zresztą, zupełnie nie o to mi chodzi - meritum jest tu czym innym niż praca w biurze/z domu, ale rozumiem, że musisz dorzucić trzy cebule :P
Hipokryzja lvl wykop.
A jak się wejdzie na twoje konto to prezentujesz podobny poziom wykopu, jechanie i śmianie się z inny co ludzi ¯\(ツ)/¯
I co to
Sorry, ale hipokryzja lvl wykop.
Ja też przeglądam konta ludzi pod wpisami dotyczących hejtu na lekarzy, ile to niby ja nie zarabiam (gdzie nie mam 1/10 tego za etat co mi się niby przypisuje xD) i jakim jestem darmozjadem oraz nierobem, że w ogóle nie zasługuje na szacunek, a poza tym to jestem idiotą, gdzie ludzie z IT i innych dziedzin zazwyczaj prześcigają mnie intelektualnie - tak, takie wpisy królują