Wpis z mikrobloga

@UberWygryw: Dziwi mnie, że tyle ludzi marudzi na te glonojady, a kurde nadal mają one powodzenie. Większość facetów w necie jest obiektywna, a jak spotyka na żywo takiego glonojada który się przymila do faceta, to nagle im pałka mięknie i kutang przejmuje za nich myślenie logiczne. No bo by gdzieś podświadomie chcieli pewnie przetestować te wary obciągary.
A gdyby faceci mówili wprost takim glonojadom, że przegięły z tymi poprawkami to
  • Odpowiedz
@andbatros mylisz przyczyny ze skutkami. Mężczyźnie nie robi wielkiej różnicy uroda kobiety jeśli tylko jest akceptowalna. Te porobione nie tyle, że są atrakcyjniejsze, co się częściej puszczają.
Ja też wolę naturalną urodę, ale czemu miałbym odmówić lasce z napompowanymi warami? XD
  • Odpowiedz
@andbatros: Bym wstawil swoja fote na wykopie, a jestem lysy, wytatuowany i przypakowany - 99% komentarzy to by byly ciezkie pociski po mnie, wysmiewanie, piętnowanie i wyzywanie, jestem przekonany. Na zywo chyba nigdy nie uslyszalem czegos takiego na powaznie, chyba ze w zartach.
Taka specyfika internetowego swiata, jedno sie p------i na internetach, drugie na zywo :D
Zrobione laski tez maja kiepska opinie w internecie, a rzeczywistosc to weryfikuje i pokazuje
  • Odpowiedz
Dziwi mnie, że tyle ludzi marudzi na te glonojady, a kurde nadal mają one powodzenie. Większość facetów w necie jest obiektywna

@andbatros: bo faceci dzielą się na tych co lubią, lub nie lubią mieć wylizanego odbytu
  • Odpowiedz
Dziwi mnie, że tyle ludzi marudzi na te glonojady, a kurde nadal mają one powodzenie

@andbatros: Moim zdaniem to mega dziwne. Idziesz do jakiegoś droższego baru albo restauracji i połowa kobiet tak wygląda. Czyli albo glonojady mają powodzenie u bogatych facetów, albo tym bogatym facetom nie przeszkadza, że kobieta bierze ich hajs, żeby robić z siebie żywą dmuchaną lalkę. Tym bardziej dziwne, że wiele z nich naprawdę ładnie wyglądało przed
  • Odpowiedz
@UberWygryw: Dość szczodrze wybrałeś te lata 80', to był raczej trend paskudnych fryzyr, makijażu i kiczowatych ubrań. Jak się przejrzy stare filmy i zdjęcia, to lata 70' były dużo bardziej naturalne, podobnie lata 90', choć z dużo bardziej stonowanym ubiorem.
A lata 80's to jakieś czupiradła, kilo tapety i c--j wie co.
lewoprawo - @UberWygryw: Dość szczodrze wybrałeś te lata 80', to był raczej trend pas...

źródło: worst-80s-fashion-trends-18

Pobierz
  • Odpowiedz