Aktywne Wpisy

frugASS +35
ja nigdy w diablo nie grał

Kenteris +10
Kiedy patrzę na moją bogatą kolekcję perfum, to na myśl przychodzą mi zaledwie dwie rzeczy których mi w niej brakuje. No może trzech. Pierwsze dwie to rozum i godność, a trzecia to męska róża. O ile na dwie pierwsze nic zaradzić nie możecie, to może ktoś pomoże mi z tą trzecią?
Jakie perfumy z mocnym akcentem róży polecilibyście dla chłopa? Cena uznajmy, że nie gra roli. Ale żeby nie było zbyt łatwo,
Jakie perfumy z mocnym akcentem róży polecilibyście dla chłopa? Cena uznajmy, że nie gra roli. Ale żeby nie było zbyt łatwo,
źródło: rose
Pobierz

źródło: IMG_2068
PobierzA gdyby faceci mówili wprost takim glonojadom, że przegięły z tymi poprawkami to
Ja też wolę naturalną urodę, ale czemu miałbym odmówić lasce z napompowanymi warami? XD
Taka specyfika internetowego swiata, jedno sie p------i na internetach, drugie na zywo :D
Zrobione laski tez maja kiepska opinie w internecie, a rzeczywistosc to weryfikuje i pokazuje
@andbatros: bo faceci dzielą się na tych co lubią, lub nie lubią mieć wylizanego odbytu
@andbatros: Moim zdaniem to mega dziwne. Idziesz do jakiegoś droższego baru albo restauracji i połowa kobiet tak wygląda. Czyli albo glonojady mają powodzenie u bogatych facetów, albo tym bogatym facetom nie przeszkadza, że kobieta bierze ich hajs, żeby robić z siebie żywą dmuchaną lalkę. Tym bardziej dziwne, że wiele z nich naprawdę ładnie wyglądało przed