Aktywne Wpisy

malutak9913 +1213
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
trebeter +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wczorajszy dialog z pracy:
Koleżanka: skończyły nam się katalogi, muszę zamówić z centrali. Po ile one są pakowane w kartonie? Po 25 szt?
Ja: po 10 szt chyba są pakowane
Koleżanka: nie, na pewno więcej!
Dziś przychodzą katalogi, zapakowane oczywiście po 10 szt. Ona je rozpakowuje i mówi: no, tak jak mówiłam Ci wczoraj, że pakowane są po 10 szt.
Ja na to: nie to ja mówiłam że po 10, a ty mówiłaś że po 25
Ona: nie, ja mówiłam że po 10 szt.
Noi to mówię że dobra, nie będę się kłócić i zajmuje się swoją robota, a ona dalej jeszcze tam gdera że no przecież takie małe kartoniki to jak ja niby myślałam że 25 się tam zmieści itd.
Ja chce do domu już.
#pracbaza #problemypierwszegoswiata