Aktywne Wpisy

purrminator +69
Chuop siedzi na pogotowiu i czeka na rtg kręgosłupa bo ślepy i głuchy dziad yebnął mu w auto. Starasz się jeździć bezpiecznie, trzymasz się ograniczeń prędkości, nie chlasz I nie ćpasz przed jazdą a na końcu i tak trafisz na lvl70 Stewie Wondera. Fura z uszkodzeniem strukturalnym, min. 3 tygodnie bez auta a zniżki idą się walić... Piękna to bedzie majówka, nie zapomnę jej nigdy ( ͡° ʖ̯ ͡°

troglodyta_erudyta +194
Dużo postów o tym, że w majówkę trzeba się n-----ć n---------ć, a ja nieskromnie się pochwalę, że właśnie stuknęło 2 miesiące bez kropli alkoholu i jedziemy dalej.

#pracbaza #praca #korposwiat
W mojej pracy zaczęły się masowe zwolnienia, nigdy nie przypuszczałem, że może dojść do takiej sytuacji. Raczej wcześniej odbywało się to w formie blokowania rekrutacji, bądź nieprzedłużania czasowych umów o pracę. Firma niszowa, ale duży gracz na rynku, raczej stabilna praca (tak mi się wydawało)
Aktualnie przy każdym końcu miesiąca leci 10-15 osób, z różnych obszarów, z różnym stażem i doświadczenie. Nieznany jest "klucz" zwolnień. Nikt nie zapowiada, nikt nie ostrzega. Przychodzą i zabierają ludzi jak na ścięcie, poza wiadomościami na socialmedia, nigdy już tych osób nie widzisz.
Targają mną różne emocje, jestem przerażony, zawiedziony i uczucie jakby ktoś mi dał w twarz.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Sam już na początku 2024 zobaczyłem że moje korpo jest źle zarzadzane, że tracimy kontrakty i przegrywamy rywalizację o nowe, i zacząłem szukać. Znalazłem po dopiero po 8 miesiącach, ale byłem wybredny.
Polecam kanał yt: life after layoff, zwłaszcza Starsze filmy. Ziomek opowiada jak się przygotować i jak rozpoznać znaki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta