Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
okoboji +15
to co CEO Columbus Energy odawala na live u Stanowskiego to mina Krzyśka wszystko wyjaśńia
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-27 o 22.37.48
Pobierz

Co prawda zdarza mi się posłuchać audiobooka, ale to jednak nie to samo
#wyznania #ksiazki
W szkole brałam udział też w konkursach na "czytanie ze zrozumieniem" (pamięciówka była na takich konkursach, bo wypytywano o najmniejsze szczegóły).
Pamiętam, że jakaś dziewczyna ze starszych klas zaczęła już do koleżanek mówić, że to ona to chyba wygra (było na początku apelu ogłaszane za jakie konkursy nagrody będą przyznawane na koniec apelu) i
@Wrrronika:
źródło: image
Pobierz@Wrrronika: liczbę książek
Ale przynajmniej masz ten wpis z hashtagami do pokazania, że teoretycznie nadal obchodzą Cię książki - to się chyba liczy, nie?
Teraz na 30 lvl 3-4 książki na rok:(
Czytalam kryminaly glownie xD
Przeraźliwe jest jak czerpiemy tylko po te łatwiejsze przyjemności :/
Tak naprawdę w ciągu dnia i tak czytamy dużą ilość informacji (chociażby przeglądając wykop przez godzinę), tyle że są to szybko skoki dopaminki, bo mózg się nie musi wysilać w żaden sposób biernie odbierając treści, meh.
Jakby przełożyć ilość tekstu, który czytamy to pewnie byłoby