Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PowiatowyBanan: Brawo za umocnienie hipotezy, że redpillowcy wolą nie słyszeć o prawdzie w jakim systemie żyjesz i skąd się ono wywodzi ( ͡ ͜ʖ ͡)

PS Dzięki wielkie ( )
  • Odpowiedz
@Quashtan: gwarantuje cię że nie włożyłem w moje wpisy ani grama emocji sam gardzę gównoburzami, po prostu wypunktowałem dosadnie to co mi się nie podoba to jeszcze nie hejt, jakbyś umiał czytać albo nie zakłamywał moich wypowiedzi świadomie to byś zacytował że nie neguje tego że istnieje pula ludzi którzy nie są w stanie nadrobić braków na tradycyjnym rynku randkowym tylko że te ograniczenia wynikające z dysproporcji są po prostu
  • Odpowiedz
Brawo za umocnienie hipotezy, że redpillowcy wolą nie słyszeć o prawdzie w jakim systemie żyjesz i skąd się ono wywodzi ( ͡ ͜ʖ ͡)

@Quashtan: gościu, po prostu byłem w tym miejscu co Ty i wiem, że na prawo i lewo jest tylko ściana. Uznanie tego co mówi BP, to jedno, ale on nie daje możliwości manewrowania, a większość ludzi nie wygląda tak tragicznie, by
  • Odpowiedz
@Mirek224 chyba widzę jakieś nowe określenie "trzymaj ramę" się pojawiło i wszyscy to powtarzają, bo dzisiaj już czwarty raz to widzę. No dobra, to będę trzymał
  • Odpowiedz
@Mirek224: ale to jest tak prawdziwe ze az smutne. Zawsze jak jestem w Polsce to pelno takich normików widzę. Co drugi to jest informatyk, lub jakiś korposzczur. Zawsze łysy, z broda, widać ze chodzi na siłownię, zawsze bialorycerzyk, zawsze prorodzinny, zawsze marzy o weekendzie a ostatni raz byl na urlopie w Hurgadzie z teściami. Ja na nich patrze jak na kapcie, takich niewolników.
  • Odpowiedz