Wpis z mikrobloga

niesmacznie mi sie zrobilo jak wczoraj po odbiorze paczki z paczkomatu inpost zaproponowal mi abym dal napiwek kurierowi może to po tym ta sraczka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JaNieGejJaPapiesz: w tym kontekście paczkomaty zdecydowanie są najbardziej w---------e
w dhl, orlen paczce czy nawet automacie poczteksu podchodzisz, wpisujesz dane, odbierasz paczkę i cześć
w paczkomacie najpierw coś tam przetwarza, nie daj los że nie ma zasięgu akurat w miejscu gdzie stoi paczkomat to na pewno ze dwa razy źle wpiszesz kod albo telefon bo co jeden to ma gorszy ten ekran dotykowy, następnie w--------i ci reklamę, znowu coś przetwarza,
  • Odpowiedz
@JaNieGejJaPapiesz: Mnie ciekawi jedno, który kurier niby dostaje napiwek. Ten który odebrał paczkę z Paczkomatu i zawiózł do sortowni, ten który z sortowni zapitalał przez pół kraju do kolejnego punktu, ten który z tego punktu rozwiozl do lokalnych kurierów czy ten który wsadził mi paczkę do Paczkomatu?

Tak po prostu mnie to ciekawi, bo jeśli jeden mi ją zgniecie to niczemu nie jest winny, ten drugi, który mi ją dostarczył
  • Odpowiedz