Aktywne Wpisy

moll +193
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +150
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

W każdej chwili będzie mógł widzieć i slyszec co robisz Ty i twoi bliscy.
I ja twoje narzekanie będę chciał obrócić w zart. Aby wszyscy myśleli że to w sumie śmieszne, niewinne.
@spiewana-pilka-nozna: mój ulubiony z najgłupszych prawackich argumentów, kiedy zatostują coś durnego w formie śmiesznego obrazka i liczą na aprobatę, a ta nie nadchodzi.
Ten wasz PiS, konfunia i inne powiązane sekty to memy a mimo to skutecznie rujnują ten kraj i spowalniają jego rozwój naprzemiennie w zależności od tego, ile w danym momencie mogą.