Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +141
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +42
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

W pasie mi niewygodnie.
#bieganie
Widze ze ceny biegowego sprzetu p----------o juz dokumentnie. I to nie tylko u nas w decathlonie, ale tez na aliexpress.
Jedyna kamizelka z deca ktora sie lapie to za 150zl:
Znalazłem również promocję na kamizelkę z 4F. Nie wiem czym się kierować przy wyborze.
https://4f.com.pl/kamizelka-do-biegania-w-terenie-granatowa-4fws25abacu432-2s.html?gad_source=1&gad_campaignid=22564461092&gclid=Cj0KCQjw3OjGBhDYARIsADd-uX4XnAtvtegU2UA3sHvv7zWYJnNEk4OctBbo6utEnDgTSxzs_NMhX1UaAkgiEALw_wcB#size=1019?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=ecm_4f_pl_pmax0_prchs__05-25_torby_i_plecaki-FeedOnly&utm_id=22568032693
Ta 4F wyglada ciekawie (pomijajac mojac niechec do tej marki), jedyne co mi nie lezy, to ten system laczenia miedzy przodem a tylem pod pacha. W decathlonie masz 3 tasiemki i schowany plastik regulujacy na tyle, tutaj masz go bezposrednio na ciele. Jak bedzie ci cos latac i bedziesz chcial mocniej docisnac plecak, to zastanawiam sie czy to
źródło: image
Pobierz