Aktywne Wpisy

wfyokyga +27
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
donfallo +35
źródło: temp_file4528602832762711303
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
źródło: temp_file4528602832762711303
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: widzkiszakajak
Pobierz@WujekDoggi: Dobra, ale tak całkowicie poważnie przez moment. Co może mi zrobić Kiszak? Starą zwyzywać czy może wejdzie na wykop i zacznie przeglądają moje wpisy xD Jakby oni wszyscy są totalnymi petami dla tego dosłownie zachowują się w taki sposób a nie inny.
Zwyzywa starą, na wykop się boi wejść przy akolitach na czacie.
najlepiej na livie tylko na to czekam xD poswiece te konto (zalozenie nowego na tempmailu i randomowego numeru to kwestia kilku minut) by mu p--------c bana chocby na te kilka dni
@xXxV4r3l5ExXx: Przecież on na 100% wchodzi na wykop. Ogólnie zaraz pewnie ktoś zacznie twierdzić, że wymyślam natomiast nie wiem czy ktoś zauważył, ale on wręcz bardzo lubią nazywać w pewnym momencie ludzi innych sojakami używając tego określenia jako wyzwiska.
@M_onk_ee: Nie kupiłem nic u niego w sklepie (jeszcze nie oszalałem). Poza tym dosłownie jego też można pozwać za niewłaściwie użycie danych w takiej sytuacji, więc nie wiem z czego on się tam tak cieszył.
Dziwnym przypadkiem gdy chodzi o wykop gdzie mógłby robić to samo to nagle wymięka, bo szatanistyczna stuleja chce atakować tylko ludzi, którzy nie wybronią się albo korporacje, bo to takie modne pojechać korposzczurom czyt. ludziom z większym talentem artystycznym niż twórca skeletala urojonego
@Cztero0404: Tak w sumie jeśli ktoś uparłby się bardzo mocno to za niewłaściwie wykorzystywanie danych wrażliwych swoich klientów i sklep można byłoby mu zamknąć.
@highstakes: Prawda jest taka, że gdy chodzi o wykop to przedstawiciele samozwańczej ludologii robią z siebie totalnych idiotów bo się nagle okazuje iż wykop to nie jest jakaś ich bezpieczna przestrzeń i tutaj w miarę każdy jest równy więc ludzie im odpowiadają. Przecież co Snakeiter nie próbował sobie robić na mnie contentu wyzywając mnie na streamach i próbując na mnie wywrzeć presję żebym wszedł