Aktywne Wpisy

Polasz +511
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
America +250
Anka po co mu te majteczki? Niech już całkiem wystawi fajfusa i będą lepsze zasięgi.
#p0lka #lewandowska
#p0lka #lewandowska
źródło: IMG_1681
Pobierz

polonez polonez everywhere polonez XD
Poczyniłem wpis o Polonezie Sanitarce czy tam Van - link alternatywny -- nieco mniej znanej serii prototypów dostawczych poldów mających służyć jako sanitarki. Ostatecznie za nie służyły Cargo ; )
Miłego dnia i udanej niedzieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#autakrokieta #samochody #motoryzacja #fso #polonez #recenzex
źródło: FSO Polonez Sanitarka prototyp przod KOLOR
Pobierzźródło: 51930638302_910d0fc6cf_b
Pobierzźródło: obraz_2025-09-28_115248356
Pobierz@Gieekaa: Produkują karawanów z tego co pamiętam ogólnie zajmowała się zewnętrzna firma która już coś tam po swojemu robiła. @SonyKrokiet Jeśli dobrze pamiętam to z tą sanitarką chyba była taki problem, że ona za krótka byla koniec końców.
@Cztero0404: dwie firmy, Bella i Bautex
@Cztero0404: nope, za mocno trzęsły pacjentem czy lekarzem i konstrukcja miała tendencję do rozdzielania się; podobnie ma Truck, z tym że jak go przeładowywano, a Sanitarka
@SonyKrokiet: Bardzo możliwe, dziękuję.
@SonyKrokiet: O fajnie, że to napisałeś. Bo widzisz, ja na przykład miałem okazję gdzieś przeczytać lub usłyszeć już nie pamiętam bo trochę czasu temu to było, że te polonezy były zbyt krótkie w stosunku
@SonyKrokiet: Obstawiam, że usłyszałem to gdzieś najszybciej na jednym z kanałów motoryzacyjnych polskich MotoBieda, Złomnik, Muzeum czegoś tam albo coś takiego XD
@Cztero0404: to wiele wyjaśnia XDDD
źródło: kek
Pobierz@SonyKrokiet: Słuchaj, ja to traktuję w formie rozrywki tak i też czasami łapię się za głowę co oni tam gadać potrafią XDDD Też na przykład mówią, że robienie karetek na Lublinie się nie udało bardzo często, ale czy ja wiem tak naprawdę. Widziałem w swoim życiu całkiem sporo karetek robionych na tych autach i to raczej byla kwestia tego, ze po prostu renault master, ford tranist,