Wpis z mikrobloga

Prawda jest taka, że kiszak po prostu wyśmieje ten komentarz sprowadzając rzeczowe i fajne argumenty do miana najgorszego gówna. Tak działał i będzie działał, a klakiery będą mu przyklaskiwać. Z resztą to właśnie przyklaskiwanie klakierów mu to umożliwia, ich syndrom oblężonej twierdzy jest tak głęboki, że już ciężko nawet go negować.
#kiszak
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marek2121: no pewnie ze tak zrobi. On to wszystko robi dla kontrowersji a nie dyskusji żeby tylko dymy były i nawet się z tym zbytnio nie ukrywa a nie raz to szczerze przyznal. On ma szczerze w p-----e co tu się pisze, tak samo zresztą Arek. Dla nich wszelkie dramy to woda na młyn, to czy mają rację to już mało istotna sprawa bo to są typy dla których tylko
  • Odpowiedz
o który koment chodzi?

@Judicator Chodzi o piękną orkę od Czarnego Wilka

https://wykop.pl/wpis/83236153/wpis
@Czarny_Wilk +416
#kiszak

Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.

Rzetelna i
  • Odpowiedz
On ma szczerze w p-----e co tu się pisze, tak samo zresztą Arek

@CzarnyTroll: Dlatego zakolak siedzi tutaj 24/7, a fani żulomiota na każdego hejtera wołają "wykopek"? Oczywiste to jest, że oni nie mają tego w piżdzie. Kaszak jest narcyzem który każdą krytykę traktuje jak atak wymierzony w siebie, a o zakolaku nawet nie mówię bo wystarczy obejrzeć jeden z wrzuconych tutaj płaczośmiechów i już wiesz, że chłop po nocach
emerytowany_emeryt - >On ma szczerze w p-----e co tu się pisze, tak samo zresztą Arek...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@emerytowany_emeryt: bardzo szczerze w to wątpię ale to moja opinia. To że reaguje to tylko dowód na to że zauważył potencjal tagu do robienia gownoburzy i uprawia ragebait. Jak już pisałem jestem prawie pewien ze dla niego mało istotne jest to czy ma moralnie rację a wazniejsze jest to że się ludzie odpalają i mu robią ruch pod komentarzami ( a reszta to podlapuje ) Algorytm yt ma w p-----e
  • Odpowiedz
@CzarnyTroll:

Liczy się pitos i fakt że przez p---------e głupot wykopki sie odpalają I robią mu ruch pod filmikami

dlatego od dawna go nie odpalalem i posilkuje sie wylacznie wycinkami ze streamable wrzucane tutaj oraz postuluje zeby kazda osoba tutaj tak robila (a to ze jedna osoba koniec koncow musi to obejrzec zeby owe wycinki zrobic to niewiele znaczy gdyz rownie dobrze mozna powiedziec ze przypadkowy hindus ktory odpali jego
  • Odpowiedz
@xXxV4r3l5ExXx: Super argument " ja nie odpalam to problem nie istnieje" xD ważne że jest o nim głośno. To że ty nie odpalasz nie sprawia że inni tego nie robią. Przecież nawet tutaj nie raz były akcje w stylu " patrzcie co mu napisałem i jak mi odpisal haha, co ten areczek p------i hur dur dur" Faktem jest też to że areczkowi przez p---------e głupot nabijają się rekordy komentarzy i
  • Odpowiedz
@CzarnyTroll: nie do konca, o ile z yt zgodze sie jak najbardziej ze sranie sie pod sekcja komentarzy karmi tylko ich algorytm tak wypowiadanie sie na wykopie sprawia ze ludzie sie zniechecaja do nich, wiele tu bylo komentarzy ludzi ktorzy przypadkiem tu trafili i po udzieleniu informacji o tym kim sa fiutolodzy jednoglosnie stwierdzali ze "a to j---c ich nie bede ich ogladal"
  • Odpowiedz
O to, to to. Kilka osób z tagu śledzi p--------o i wrzuca na streamable by więcej ruchu nie robić jełopowi pod kanałem.
  • Odpowiedz