Wpis z mikrobloga

w sensie ciebie nagabują?

@robert-kuzba: nie, nie zdarzyło mi się jeszcze

nie spotykam kobiet w życiu codziennym, praca sami faceci, treningi podobnie

uciekać miałem bardziej na myśli nie wbijać na tindera, a jeśli już to zaznaczać wyraźnie, że żadnych związków, to pułapka
  • Odpowiedz
@robert-kuzba: ja mialem tak ze rowiesniczka mi dala kosza jak mielismy po 18 lat choc nawet do niej nie startowalem tylko sobie ubzdurala ze na nia lece a ostatnio prawie mi nie obciagla w sklepie ale teraz to ja mam 18 latki na wyciagniecie reki a ona sama prawie 30 bez chlopa desperacja mocno
  • Odpowiedz
@robert-kuzba: a to nie operacje plastyczne i odmładzające powodują, że te laski wyglądają jak kupa? Moja siostra jest po czterdziestce i wygląda bardzo wporzo, na oko 35. Tylko nie kładzie na siebie tego całego syfu, nawet do biura chodziła bez makijażu bo miała w dupie co o niej myśli Julka z hru
  • Odpowiedz
Po 30-tce nagle jakaś sąsiadka 40-letnia lub 60-letnia szuka kontaktu.

@robert-kuzba: ja zostałem zaproszony na kolację przez 50-latkę, która siedziała w samolocie w ramach "podziękowania za wsparcie przy lądowaniu". To wsparcie to trzymanie jej za rękę jak lądowaliśmy.
  • Odpowiedz
@robert-kuzba Bywa różnie. Tu jest cherry picking I najgorsze ich zdjęcia + zdjęcia nastolatek bro... Emma przecież dalej zajebista d--a jest, bez jaj, ona w moim wieku.

ALE no to prawda, ja wyglądam mega młodo, oglądają 20 paro latki, a koleżanki niektóre to już jak 40+ Grażynki, zwłaszcza te co mieszkają na wypizdowie. Eh szkoda że Julki mają tak nisko te filtry wiekowe ustawione, bo się paruje ze mną tylko stare
  • Odpowiedz