Aktywne Wpisy

heheszek +296
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

AMD Ryzen 5 7500F Tray
ASRock B650 Steel Legend WiFi
GOODRAM IRDM 32GB [2x16GB 6000MHz DDR5 CL30 DIMM]
MSI MPG A850G
ARCTIC FREEZER 36
RX 6600 XT Challenger 8gb
Lexar NM620 Pci-e NVMe 1TB , obudowa Krux Exo
Witam Mirków, stary procesor już do nowszych gier nie bardzo się nadaje, można by go wymienić na 7 5800X3D ale zasilacz też już swoje lata ma a inwestować w am4 już raczej się nie opłaca. Taki zestaw sobie wymyśliłem, sam komputera jeszcze nie składałem i tu pytanie czy taki zestaw będzie dobry do full hd. Kartę graficzną też planuje wymienić ale nie w tym roku, jeszcze nie wiem jaką dlatego zasilacz i obudowę trochę z zapasem wybrałem.
@Ekscelencja_: chujnia z grzybnią, lepiej wybierz coś z tej listy: https://gamersnexus.net/cases/best-pc-cases-2024-80-800-airflow-cable-management-thermal-leaders
źródło: image
Pobierznieco droga ta karta jak na przejściową i raczej drogo jej nie odsprzedasz w przyszłym roku. nie rozważałeś jakiejś 9060xt na raty albo u----i?
freezer 36 nieoc drogi aktualnie
Możesz rozważyć lepszy dysk na pcie gen 4.
Z takich tańszych obudow może chieftec Hunter 3? A jak musi być przeszklona to teraz jest w promocji Corsair 2500x, do jego możesz dokupić sobie upsireny z aliexpres i będziesz miał ładny zestaw. Tylko wtedy musisz wziąć płytę matx.
Jak chcesz
Obstawiam, że wydasz (nie aż tak małe) pieniądze i wcale nie poczujesz tego "wow" niestety.
@Ekscelencja_: Tak jest, bardzo porządnie, acz właśnie płytę inną weź i oczywiście można rozważyć Ryzena 5 9600(x). Choć to już pewna różnica w cenie...
#majk3lskladapcty