Czy zauważyliście, że plusx ogarnął kanały canal+Extra bez napisu ,,online", ale ich jakość jest bardzo niska? Zgłosiłem mu to na telegramie, ale mnie zablokował.
@student987 ruskowi nie można zgłaszać błędów. Chwalisz go = ok Zgłaszasz, że coś źle zrobił = blok Jedynie kanały jak nie działają to poprawia a tak to blok
@student987 żeby usunąć znaczek przepuszcza sygnał przez jakiś soft który pewnie obniża jakość. Na chwilę obecną brak public dostępu po oscam do paczki c+extra.
Specjalnie wszedłem na tag, aby sprawdzić czy ktoś nie pisze o tym bo kompresja jest straszna. Na początku myślałem, że to przez ponowne umożliwienie tworzenia subkont serwery nie wyrabiają i ogranicza bitrate...
@student987: @PotrzymajMiPiwo @korexus Sasiad mowil mi, ze jakis czas temu na tg #plusx pojawil sie news, ze wszystkie kanaly sportowe beda mialy 50fps i bitrate 7mbit. Podobno wlasnie od tego czasu kanaly sportowe (moze oprocz tych 4k) wygladaja na duzych tv mocno srednio. Wczoraj bylem u sasiada na meczu Arsenalu i po 15min przelaczylismy sie na jego backupowe iptv, gdzie ogladalismy do konca meczyk w 4k
#plusx #iptv
źródło: image
PobierzChwalisz go = ok
Zgłaszasz, że coś źle zrobił = blok
Jedynie kanały jak nie działają to poprawia a tak to blok
Komentarz usunięty przez autora
Sasiad mowil mi, ze jakis czas temu na tg #plusx pojawil sie news, ze wszystkie kanaly sportowe beda mialy 50fps i bitrate 7mbit. Podobno wlasnie od tego czasu kanaly sportowe (moze oprocz tych 4k) wygladaja na duzych tv mocno srednio.
Wczoraj bylem u sasiada na meczu Arsenalu i po 15min przelaczylismy sie na jego backupowe iptv, gdzie ogladalismy do konca meczyk w 4k