Aktywne Wpisy
nowszyja +41
Dlaczego Polacy to takie bezguścia? W ostatnich miesiącach przeglądałem sporo ogłoszeń sprzedaży mieszkań i to jest dramat jak kiczowato Polacy wykańczają mieszkania. Jak nie boazeria milenialsów, czyli pseudo kamień z Castoramy, który tłumie małpy przyklejały na połowie ścian w mieszkaniu 10 lat temu, to teraz płytki drewnopodobne i panele winylowe, czyli gumolit, symbol biedy lat 90-tych, a teraz nowa moda wśród milenialsów xD Dla Polaków styl i standard mierzony jest ilością wydanych
źródło: lazienka
Pobierz
zapalara +56
Troche o naszym IT. Sam jestem na UoP, ale pracowałem na B2B przez lata również (prawdziwe B2B dla klientów bez L4, miejsca pracy, godzin itd).
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni
Mój komentarz do tego co robi rząd z umowami B2B.
Jak to wprowadzą nowe IT zupełnie sie zawinie stąd. W regionie do estonii, do rumunii, zaraz do ukrainy. Nie jesteśmy konkurencyjni już teraz, bez B2B to będzie dramat.
Durni

#danielmagical #chlopakizraszei #patostreamy
źródło: image
PobierzJestem ciekaw kto finansuje to leczenie?
Bo jak nie jest ubezpieczony,to Majusek znowu zadłuża szpital xd
Ale dał znać na komendę,że jest w szpitalu jo?! xd
Bo jak nie,to znowu nakaz doprowadzenia na przesłuchanie! A że zajdą z nakazem,gdy na pewno będzie trafiony,to jeszcze izba,żeby trzeźwy mógł złożyć zeznania.
Urwa,mistrz życia.
źródło: fdsfd
PobierzOpieka ubezpieczyła go?
Mam takie podejrzenie,bo jak miał stawać na tą komisję,to chyba trzeba mieć jakieś ubezpieczenie. A pewnie opieka prowadzi ten temat o rentę alkusową. No bo przecież nie Eńdziej xd
To jeśli jest ubezpieczony przez te Mopry,a jeśli nie jest,to nie będzie komu zwrócić za zużyte leki,przejazd karetki w dwie strony, wyżywienie.