Wpis z mikrobloga

@centerario: Oczywiście nie piszę tego jako samiec alfa albo niski typ, któremu się udało, Zdaję sobie sprawę, że takie osoby miały zawsze pod górkę i ich niska samoocena z powodu wzrostu nie wzięła się z kosmosu. Z tym, że znam przypadki, którym się udało, aczkolwiek musiały czymś nadrabiać (bajera, kasa). Zresztą drugą sprawą jest czy ktoś jest karłem, czy ma 160 cm czy 170 cm.
  • Odpowiedz
@Pomorski_Wilk: sam potwierdzasz, że jak jesteś niski to z automatu jesteś gorszy bo jak jesteś niski to już musisz to czymś nadrabiać. Czyli już na starcie wychodzisz z niższej pozycji i musisz się starać jako niski facet, żeby być na poziomie wysokiego gościa co nic nie robił. Kurdupel musi bajerować, mieć kasę, być dynamicznym, a wysoki powie siema i ma to samo. Co do wzrostu 1,60 czy 1,70 to popatrz
  • Odpowiedz
Ogólnie niscy faceci to odpady, nikt ich nie pożąda, nikt ich nie chce i laski biorą takich z braku laku, najczęściej jak mają dobre prace i są użytecznymi bankomatami.

@centerario: NADRABIAĆ po to aby mieć to co napisales wyzej vs miec 190 cm oraz co najmniej przecietna gebe i nie musiec robic NIC i miec kobiety w swoim prime time, ktore ZA DARMO robia z Toba wszystko co sobie zażyczysz.
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: no w sumie to daria ma rację. sam mam 163 cm i tak - moja pewność siebie czy ta jej mentalność leży i kwiczy. ale to wynika bezposrednio ze wzrostu i z tego jak społeczeństwo traktuje niskich facetow.
  • Odpowiedz
@Pomorski_Wilk

@NetworkCartoon: Akurat częściowo się zgadzam z tą tezą. Niższym kolesiom często brakuje pewności siebie

Tak, jasne, bo jak znowu człowiek jest zbyt wyrywny to wzrostaki krzyczą na takie zachowanie, że jest cwaniackie i ma się
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: Moj mąż ma 181cm i wśród naszych mezatych i/lub dzieciatych znajomych i rodziny to 7/10 chłopów jest od niego niższa. Ja też wysoka nie jestem i początkowo jak go poznałam to ta różnica wzrostu wręcz mi trochę wadziła. wiec z mojego otoczenia jakoś nie widzę dyskryminacji chuopa poniżej 180cm.
  • Odpowiedz