Aktywne Wpisy
lenovo99 +3
Jaka gra na początek przygody z planszówkami? Coś do 100 zł żeby było od 2 do 4 osób.
#grybezpradu #gryplanszowe
#grybezpradu #gryplanszowe

akNe +82
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pan Mateusz wrzucił post na facebooka, że poszukuje dziewczyny, a normiki zrobiły sobie bekę, tylko dlatego, że gość nie wygrał na loterii genetycznej
Czy istnieje tu jakiś ratunek? Okrutny babyface, łysina, wada wzroku, zapewne niski wzrost - odpowiedź chyba znacie
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
teraz to po mnie spływa, mam swoje cele, staram się wyszarpać z życia ile wlezie, a opinie innych mam totalnie gdzieś, w internecie inna działalność niż anonimowa jest zwyczajnie głupia - ryzyko, że grupa hejterów zacznie prać publicznie brudy z przeszłości itp. cyrk, w którym nie warto brać udzału
@Ninja_xtb5: tak, odpowiednia dziewczyna/kobieta, która nie jest zmanierowana i wyrachowana. Ale żeby dobrze się dobrać, i znaleźć takową panią, to już trudniej. Więc myślę, że huop jest stracony.
#predeterminizmgenetyczny #geny
źródło: image
PobierzNiestety z takiego to nawet w biednych krajach cisnęli by bekę, bo wszędzie już mają porównanie do tysięcy białych PPB. Musiałby być bardzo dziany i sponsorować całą rodzinę kobiety