Wpis z mikrobloga

@ChlopoRobotnik2137: Merida Silex 400, świetny rower. Jedyny mankament to prawa klamko manetka GRX bardzo lubi zjadać linki. Już dwie linki pod rząd mi się urwały wewnątrz manetki, więc radzę regularnie sobie sprawdzać stan.
  • Odpowiedz
@Jokohama

@ChlopoRobotnik2137 Moim najgorszym pomysłem w życiu było odwiedzenie stolicy Włoch. Samo w sobie nie było to złe, ale gdy chciałem stamtąd wyjechać okazało się, że wszystkie drogi prowadzą do Rzymu. Nie miało znaczenia jak bardzo próbowałem opuścić to miasto, prędzej czy później i tak tam wracałem. Siedzę tu już ósmy rok, niech mi ktoś pomoże

Chuopie, jeżeli wszystkie drogi prowadzą do Rzymu to trzeba wracać przez pola. Pomyślunku trochę
  • Odpowiedz
Duży szacun za wyczyn, bo mieszkając w Norwegii nieraz w okresie wakacyjnym widziałem właśnie takich rowerzystów, którzy wybrali się na tripa rowerowego przez ten kraj. Czapki z głów. A wczoraj jeszcze oglądałem program na Prime Kyrgyzstan where are you. Tam pewien Włoch sobie podróżował rowerkiem po Kirgistanie widać, że amatorski film, ale widoki 10/10. Jakieś foty wlecą? :)
  • Odpowiedz