Wpis z mikrobloga

#hotelparadise ja prdl ten Karolek to taki k---a pozer lizusek zgrywa kozaczka obrońca uciśnionych i jeszcze ten qurva ministrancik Kuba podkręca jakby Andrzej chciał zabić tą Magdę normalnie takie oburzenie i ratunek biednej madziusi wqurwia mnie ta trójka teraz jeszcze bardziej niż Natalia w ogóle to poza tą nową to nikogo tam nie lubię wszyscy do wyebania:) Magda i Milan w pierwszej kolejności. Lektor też mnie wqurwia szkoda że nie może zajść w ciążę to też by go zmienili, chociaż on jest chyba producentem to sam się nie wyebie pajac, parcie na szkło ma większe niż Kurski jak był prezesem TVP.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bas_sko: a tak w ogóle to czy powiedzenie do krzyczącej osoby nie odpalaj się to jest jakieś wielkie hamstwo? Rozumiem że na dworze królewskim tak nie mówią no ale tu arystokracji bynajmniej nie ma, zauważyłem że hotelowicze jak kogoś nie lubią to potrafią z małej rzeczy zrobić wielką zbrodnię a jak ktoś jest z ich ekipy to już nie widzą nic złego jak mnie denerwują tacy moralizatorzy a sami są
  • Odpowiedz
a tak w ogóle to czy powiedzenie do krzyczącej osoby nie odpalaj się to jest jakieś wielkie hamstwo?

@marcin-lubin990: Nie odpalaj się.

a jak ktoś jest z ich ekipy to już nie widzą nic złego jak mnie denerwują tacy moralizatorzy a sami są
  • Odpowiedz
@marcin-lubin990: Białorycerzyki się zebrały (Michał Kuba, Karol), a ten Karol śmieszny, snuje się z kąta w kąt, zamula, nic nie wnosi, nic nie działa, a wystarczy, że wypije, koledzy patrzą i trzeba uratować damę, to się odpala jak na wiejskiej dyskotece. XD
  • Odpowiedz