Aktywne Wpisy

Kasahara +523
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
reseted +132
Lista europosłów głosująca za skanowaniem prywatnych wiadomości w komunikatorach
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
źródło: obraz
Pobierz

Pentagon wzywa pilnie wszystkich admirałów generałów na świecie.
Ciekawe czy to ma związek z tym ,że 3i Atlas . W sumie dziwne to bo akurat dzieje się to okienku właśnie 3i Atlas.
#uap #ufo
A) Wenezuela
B) Pastuchów
C) Kitajców
D) Rosja
Przy czym odrzucam opcję C i D bo Trump jest bez jajeczny. A i ładnie mi się zgrywa z zablokowaniem eksportu broni.
A co Ty obstawiasz?
https://wykop.pl/wpis/83233675/coraz-bardziej-nasuwa-mi-sie-obraz-zblizajacej-sie
TL; DR: może to być narada pod kątem wykorzystania technologii ufo przez USA i Chiny w przypadku WW3.