Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz

Strój różowego króliczka jest zły i wybija z imersji ale półnagie stroje w stellar blade są już dla niego spoko, i pasują do rozgrywki w której musisz uratować ludzkość XDDD.
Widzowie patrzcie jaki GIGA nierealistyczny kostium w wuczangu w deluxe edition. Jakiś sweter różowawy? Czapeczka puchowa z pomponikami? Co to jest? Ja
źródło: wuchang-fallen-feathers-preorder-outfits-1024x576
Pobierzźródło: bolec-chlopaki-nie-placza
PobierzPewnie gej, każdy lubi dziewczyny z króliczymi uszkami.
źródło: image
Pobierz@Michal_LP: Pewnie tak samo nie chciał gejowskiego romansu w kingdom come ale jakoś mu się tak poklikało i powybierało...
źródło: f0124-17532795493351-1920
Pobierzźródło: Screenshot_147
Pobierzźródło: mgs-delta-release-1-1024x575
PobierzTo są właśnie problemy kreowane przez ludologów - możliwość zmiany stroju w gatunku gier, który wręcz słynie z możliwości wybrania skórki. Czyli jak stworzyć problem i z nim walczyć xD
źródło: kiszakklamie
Pobierz"ej, ale nie musisz robić takiego goblina"
nie musisz też zakładać różowego stroju grając w survival horror
Bethesda dodała różowy strój jednorożca dla Slayera i nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby to zakładać
Czy to stroju
Czy to opcji romansowej
Czy poziomu trudności
Po prostu przekleństwo gololuda
@JAscek: To jest horror? Czy porównujesz dwa różne gatunki z p---y?
@aegypius: dark souls nie zależy od klimaciku, a ten "horror" tak. To nie jest porównywalne.