Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +123
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +38
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

Strój różowego króliczka jest zły i wybija z imersji ale półnagie stroje w stellar blade są już dla niego spoko, i pasują do rozgrywki w której musisz uratować ludzkość XDDD.
Widzowie patrzcie jaki GIGA nierealistyczny kostium w wuczangu w deluxe edition. Jakiś sweter różowawy? Czapeczka puchowa z pomponikami? Co to jest? Ja
źródło: wuchang-fallen-feathers-preorder-outfits-1024x576
Pobierzźródło: bolec-chlopaki-nie-placza
PobierzPewnie gej, każdy lubi dziewczyny z króliczymi uszkami.
źródło: image
Pobierz@Michal_LP: Pewnie tak samo nie chciał gejowskiego romansu w kingdom come ale jakoś mu się tak poklikało i powybierało...
źródło: f0124-17532795493351-1920
Pobierzźródło: Screenshot_147
Pobierzźródło: mgs-delta-release-1-1024x575
PobierzTo są właśnie problemy kreowane przez ludologów - możliwość zmiany stroju w gatunku gier, który wręcz słynie z możliwości wybrania skórki. Czyli jak stworzyć problem i z nim walczyć xD
źródło: kiszakklamie
Pobierz"ej, ale nie musisz robić takiego goblina"
nie musisz też zakładać różowego stroju grając w survival horror
Bethesda dodała różowy strój jednorożca dla Slayera i nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby to zakładać
Czy to stroju
Czy to opcji romansowej
Czy poziomu trudności
Po prostu przekleństwo gololuda
@JAscek: To jest horror? Czy porównujesz dwa różne gatunki z p---y?
@aegypius: dark souls nie zależy od klimaciku, a ten "horror" tak. To nie jest porównywalne.