Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +105
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

U mnie na liście wycofek które znam i bym chciał by chętnie wróciły jest Light Blue Forever, Aqva Amara, 1 Million Prive, Le Male Essence #perfumy
źródło: 1000037720
Pobierz@anomalia_: W sumie to może tak wyglądać ale ja się nie spinam, po prostu jestem ciekawy co kieruje takim ludźmi, bo na pewno nie logika ( ͡~ ͜ʖ ͡°) A j---ł to pies, masz rację z tym zapachowym alkoholem, pozdrawiam.
@kolejne_juz_konto: ale u mnie logika nadal działa XD LB Forever za jakieś 3zł/ml, Amara za 4zł, Absolu Gold za 3,4zł, to nie są jakieś wywalone w kosmos ceny
@anomalia_: gdzieś dorwał? Polejesz na testa, bo nigdy nie miałem okazji.
@Omniscient: mordko już mnie niedawno chyba pytałeś o polewanie XD Nie polewam nic niestety i za odlewkami też nie przepadam - rasowy flakoniarz ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wyrwany na Souk Parfumo
@Pffl: oo, ten gagatek też mnie ciekawił, szkoda że menda taka droga jest ( ͡° ʖ̯ ͡°)