Wpis z mikrobloga

Jakie wg was są najlepsze wycofane smrody z mainstreamu? inb4 A*Meny, w sumie możecie mi wymienić które najlepsze (znam Malta i Havane, i niestety nie zachwyciły), ale chciałbym się dowiedzieć co mnie w życiu ominęło, ostatnio ogarnąłem że Code Absolu istniało i mnie ciekawi.
U mnie na liście wycofek które znam i bym chciał by chętnie wróciły jest Light Blue Forever, Aqva Amara, 1 Million Prive, Le Male Essence #perfumy
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anomalia_: mam jeszcze resztkę code absolu i w sumie nie zachwycał mnie nigdy choć dziewczęta go lubią. Z wycofanych code najlepszy Profumo.
Poza tym żal Gucci PH najlepszy drzewny zapach w dziejach.
  • Odpowiedz
@anomalia_: z połowa moich #10fragsforlife jest wycofana xD A*Meny (najbardziej to brakuje mi Pure Tonka i Ultra Zest, żałowałbym też Pure Havana i Le Gout Du Parfum, ale ich mam akurat wystarczające zapasy), Ralph Lauren Polo Red Extreme, Angel Muse, Light Blue Pour Homme Forever, Ferrari Leather Essence (wszystkich na szczęście też mam zapasy). A z takich co nie mam zapasów to Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde, Moschino
  • Odpowiedz
  • 1
Z czystej ciekawości, po co? Po cholerę psuć sobie nastrój tym, że czegoś już nie będziesz miał?

@kolejne_juz_konto:
1. Zawsze mogę choć sprawdzić odlewkę - ciekawość
2. Kto powiedział, że nie będę miał? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
1 Million Lucky

@Marmite: były na stronie Rabanne niemieckiej, bodycar1 i lecisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Edit: kurła nie ma już chyba, tak z 2-3msc jeszcze mieli flachy tak za ~4zł/ml.. Zawsze można się czaić bo z samej strony nadal nie zdjęli niby

Pure Tonkę znam tylko klona z Shobi, pachnie bardzo ładnie i jakby to było coś z serii A*Men, ale nie mam jak porównać
  • Odpowiedz
@anomalia_: powyżej pewnej ceny to w sumie jak wycofany xD fajne pachnidło to było, ale niewarte 115 EUR. 90% z tej listy tak naprawdę gdzieś uda się dorwać, jeśli sypniesz odpowiednio dużo kasy
  • Odpowiedz
Kto powiedział, że nie będę miał? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@anomalia_: Bo jest to ekonomicznie bezsensowne, po cholerę płacić za flakon kilkukrotnie więcej a później go nie używać, bo Ci szkoda? A jak zużyjesz to znów zapłacisz więcej, bo cena z czasem rośnie ¯\(ツ)/¯ Perfumy to nie obrazy czy rzeźby, tylko
  • Odpowiedz
  • 0
Bo jest to ekonomicznie bezsensowne, po cholerę płacić za flakon kilkukrotnie więcej a później go nie używać, bo Ci szkoda?

@kolejne_juz_konto: no to jeszcze dodam, bo trochę mnie nie zrozumiales: kto powiedział, że kupię drogo? ( ͡ ͜ʖ ͡)

Te wycofki co mam kupiłem w fajnych cenach, jak inne co mnie interesują też w takich będą, to spróbuję je zdobyć
  • Odpowiedz
Te wycofki co mam kupiłem w fajnych cenach

@anomalia_: Tak można na upartego kupować, ale nadal pozostaje jeden problem czyli ograniczona ilość towaru na rynku. Dojdzie do takiego momentu, że już danego zapachu nie kupisz za żadną cenę, bo go po prostu nie będzie ¯\(ツ)/¯ A w przypadku zapachów już wycofanych, ten problem jest dość mocno zaawansowany.
  • Odpowiedz