Aktywne Wpisy

yourgrandma +81
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +882
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

U mnie na liście wycofek które znam i bym chciał by chętnie wróciły jest Light Blue Forever, Aqva Amara, 1 Million Prive, Le Male Essence #perfumy
@radek1122012: EDT czy EDP?
Poza tym żal Gucci PH najlepszy drzewny zapach w dziejach.
@arch_Kris: a ciekawe, ja miałem tę flachę 100coś ml i popchnąłem, była tam jakaś dusząca nuta. Ludziom się podobał, ale mnie męczył xd
Zdecydowanie brakuje
1. Ted lapidus Altamir
2. Ralph Lauren Polo
@Pietruchoowy: kupiłem właśnie flachę Absolu Gold xdd
@anomalia_: Z czystej ciekawości, po co? Po cholerę psuć sobie nastrój tym, że czegoś już nie będziesz miał?
@kolejne_juz_konto:
1. Zawsze mogę choć sprawdzić odlewkę - ciekawość
2. Kto powiedział, że nie będę miał? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Marmite: były na stronie Rabanne niemieckiej, bodycar1 i lecisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit: kurła nie ma już chyba, tak z 2-3msc jeszcze mieli flachy tak za ~4zł/ml.. Zawsze można się czaić bo z samej strony nadal nie zdjęli niby
Pure Tonkę znam tylko klona z Shobi, pachnie bardzo ładnie i jakby to było coś z serii A*Men, ale nie mam jak porównać
@anomalia_: Bo jest to ekonomicznie bezsensowne, po cholerę płacić za flakon kilkukrotnie więcej a później go nie używać, bo Ci szkoda? A jak zużyjesz to znów zapłacisz więcej, bo cena z czasem rośnie ¯\(ツ)/¯ Perfumy to nie obrazy czy rzeźby, tylko
@kolejne_juz_konto: no to jeszcze dodam, bo trochę mnie nie zrozumiales: kto powiedział, że kupię drogo? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Te wycofki co mam kupiłem w fajnych cenach, jak inne co mnie interesują też w takich będą, to spróbuję je zdobyć
@anomalia_: Tak można na upartego kupować, ale nadal pozostaje jeden problem czyli ograniczona ilość towaru na rynku. Dojdzie do takiego momentu, że już danego zapachu nie kupisz za żadną cenę, bo go po prostu nie będzie ¯\(ツ)/¯ A w przypadku zapachów już wycofanych, ten problem jest dość mocno zaawansowany.