Wpis z mikrobloga

✨️ Czy można mieć przyjaciół płci przeciwnej, będąc w związku?

Posiadanie znajomych płci przeciwnej będąc w związku - tak czy nie?

Mowa o spotkaniach sam na sam, pisaniu itd.

#zwiazki #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim tak można, ale jeśli boisz się pokazać partnerowi/partnerce tych rozmów pisanych albo opowiadać co robisz i gdzie z tym przyjacielem płci przeciwnej, albo nie chcesz czasem spotkać się 1na1 a czasem z przyjacielem i partnerem/partnerką w tym samym momencie to znak że to już nie jest przyjaciel płci przeciwnej tylko bardziej kandydat/tka na kochanka/kochanke.
  • Odpowiedz
@atteint to nie chodzi o kontrolę tylko fakt czy w tych wiadomościach jest podryw, dziwne fotki itp itd i jeśli jest to się człowiek by wstydził czy bał pokazać takich wiadomości partnerowi/partnerce a to by znaczyło że może być to odebrane jako zdrada
  • Odpowiedz
@atteint ale to cały czas nie chodzi by partner/partnerka rzeczywiście przeglądał te wiadomości tylko o fakt tego jak się czujesz jakbyś miał te wiadomości pokazać. Coś w stylu że partner/partnerka nie musi patrzeć jak rozmawiasz z przyjacielem ale jakbyś się bał powiedzieć o czym z przyjacielem rozmawiałeś czy co robiłeś to by oznaczało że już jakieś dążenie do zdrady jest skoro boisz się do tego przyznać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Miałem dwie przyjaciółki, z obiema sypiałem, obie coś do mnie czuły, a z jedną z nich byłem dwa razy w związku.
Co do zasady nie ma powodów by osoba będąca w związku spotykała się z inną osobą płci przeciwnej.
  • Odpowiedz