Wpis z mikrobloga

• 1
@vulcanitu: lekko nie było, Fallout 3 i new Vegas działał jak g---o dobrze pamietam :) ale jednak jakoś dawali radę i dalej trzepią remake'i z PS3, ostatnia konsola na której musieli się starać
Teraz w---------ą w kompilator i c--j, i fajrant a że działa jak g---o to wina sprzętu
  • Odpowiedz
@Psiodbyt w-------e błagam tego unreala, dosłownie 90% gier na niej to gry wywalone na taśmę, żeby maksymalizować profity dla firm. Cdp będzie to samo robić z Wiedźminem 4. Wyjdzie PS6 i gra będzie działać dobrze, a na PS5 Pro będzie 360p upscalowane do 1080p i będzie znowu powtórka z cyberpunka. Kojima ze swoim silnikiem i Warhorse potrafią zrobić dobre gry, na fajnym autorskim silniku, które nie w---------ą tyle mocy, to zawsze
  • Odpowiedz
  • 0
A death stranding nie chodzi na czymś od Sony? Chyba horizon zero był na tym samym, no i działał elegancko.
Powinien być ban na unreal jak kupowałem PS5 to na pudełku było 8k, mgs5 nie wygląda gorzej niż ten nowy remake z tym że jeden działa 60fps a drugi się krztusi jakby się miał zesrać, to wszystko cała ta generacja i po czesci od PS4 skutecznie obrzydziło mi granie w cokolwiek, same
  • Odpowiedz
Kojima ze swoim silnikiem i Warhorse potrafią zrobić dobre gry, na fajnym autorskim silniku, które nie w---------ą tyle mocy, to zawsze ten obsrany UE5.

@paluszki_rybne: ty k---a jestes jiepowazny xD

Symulator skal porownujesz do symulatora miasta
  • Odpowiedz
  • 0
@Fox7er: ze prawda jest jaka, 1080p? Nie tu leży problem, jak każda nowa gra ma problemy i patche po kilka GB to coś tu k---a nie dziala a jedynym ich rozwiązaniem jest nowy sprzęt, który też sobie nie daje rady, i tak w kółko
  • Odpowiedz
@Psiodbyt no prawda jest taka, że 1080/1440p. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie zmienia to jednak faktu, że upscalery, FG to największe g---o, jakie spotkało branże gier na przełomie ostatnich 30lat.

Nie mogę się doczekać, co pokaże PSSR 2.0 w 2026r. ^^
Fox7er - @Psiodbyt no prawda jest taka, że 1080/1440p. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie zmienia to je...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@paluszki_rybne: powiedzą jak ci od Gran Turismo, że okno robili 3 miesiące, tamci mówili że jedno auto rok kleili a ci od fozry Motorsport srali autami na lewo i prawo, albo walą w c---a albo są debilami ze robią wachacz w aucie którego nikt nie zobaczy
Stawiam że to wszystko pić na wodę i robią jak najtaniej, jak najszybciej i jak najbardziej na o-------l i siedzi jakiś pajeet w Indiach
  • Odpowiedz
  • 0
@Fox7er: przepowiem przyszłość, będą obiecywać że jak kupisz nowe RTX Turbo max to wtedy będzie dopiero dobrze
Prawda jest taka że to koniec, jedyne co ich ogranicza to wyobraźnia i księgowy który chce fortnite albo robloxa i drukować pieniądze
  • Odpowiedz
@Psiodbyt dosłownie o tym mówię, UE5 powstał tylko po to żeby maksymalizować zyski dla inwestorów, którzy pompują kasę w niedopracowane tytuły, ale żeby je jak najszybciej wypchnąć, bo kasa kasa kasa. Ja też nie jestem za tym, żeby te gry 10 lat wychodziły, bo przez to ten biznes nigdy nie zarobi, ale żeby wychodził taki randy świniakford i mówił że jesteś biedakiem, bo masz 5090 i sobie ustaw na low to
  • Odpowiedz