Wpis z mikrobloga

Oczywiście jak zawsze. Auto nalezalo do tatusia Sebusia. Tatuś wziął BMW w leasing na firmę (pewnie na firmę do której musi tylko dokladac). Tak to wlasnie wygląda u tych wszystkich samochodowych influ. Bogaty stary ale to on sam sie dorobił wszystkiego. Tfu na nich. Tyle dobrego ze stary stracił milion złotych bo ma durnego synalka

https://www.fakt.pl/wydarzenia/ujawniamy-jak-ojciec-sebastiana-m-stracil-milion-zl-nieoficjalne-ustalenia/hezx9yd

#majtczak #polska #policja
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GdzieSoLody: Ja rozumiem, że ta sprawa i ten koleś wzbudzają złe emocje. Ale to, że ciebie cieszy taka postawa ubezpieczyciela to wybitnie głupie. Przecież to może spotkać wiele osób, mam na myśli odmowę wypłaty. Jaki wpływ na ubezpieczenie miało wgranie zniesienia ograniczenia prędkości i antyradar? Przecież to danie im do ręki następnego narzędzia żeby j---ć klientów a ty bijesz brawo bo nie lubisz typa.
  • Odpowiedz
  • 5
@JonaszSynGrazyny: przesadzil z modyfikacjami tak ze auto juz nie pasowało do fabrycznej homologacji. Ubezpieczyciel wylicze stawkę ubezpieczenia na podstawie danych fabrycznych podanych w dowodzie. Jezeli pozmienial tak duzo to nic dziwnego ze ubezpieczyciel nie chciał wypłacić. Może gdyby firma ubezpieczeniowa wiedziała wcześniej to zrezygnowaliby z ubezpieczenie na ten samochód bo ryzyko jest za duże
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: Auto zmodyfikowane + w momencie wypadku jechał grubo ponad dozwoloną prędkość + prowadził lekkomyślnie - każdy z tych czynników już sam w sobie jest wystarczający do odmowy wypłaty ubezpieczenia.
  • Odpowiedz
@AdamF_OG: Mówię właśnie o tej modyfikacji... Co to za mecyje jak on tam w elektronice zdjął blokadę. Powtarzam odpuść, że to ten koleś tylko popatrz z boku na byle kogo z jakimś chipem czy mapa w samochodzie żeby to był powodów do odmowy. Nie wiem jak też się odnieść że jechał dużo ponad czy lekkomyślnie. Ci co wpadają na drzewa, wypadają z drogi itp, wypadają na czołówkę zazwyczaj jadą lekkomyślnie,
  • Odpowiedz
@GdzieSoLody: “Prawnicy łódzkiego przedsiębiorcy podnosili, że skoro w drodze wyjątku rodziny pokrzywdzonych w wypadku ubiegają się o odszkodowania z polisy biznesmena, jemu również należy się wypłata odszkodowania za zniszczone auto.” ze co
  • Odpowiedz