Aktywne Wpisy

mirko_anonim +71
✨️ Jak podróż dookoła świata zrujnowała moje marzenia o rodzinie i domu Ⓘ
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas

solejukowski +265
21 LAT OD PREMIERY PIERWSZEGO ODCINKA "ZAGUBIONYCH". SERIAL. KTÓRY ZMIENIŁ TELEWIZJĘ. NA ZAWSZE
No przecież to był kosmos. 2004 rok, ABC wypuszcza pierwszy odcinek i nagle telewizja przestaje być taka sama. „Lost” to był event, rozmowy w szkole, na uczelni, w pracy. Wszyscy mieli teorie. Smok? Obcy? Eksperyment rządowy? A może, hehe, czyściec? To była epopeja w odcinkach, cliffhanger gonił cliffhanger, a fora internetowe pękały od analiz. Bo jeszcze istniały.
Piękny to był czas.
Jasne,
No przecież to był kosmos. 2004 rok, ABC wypuszcza pierwszy odcinek i nagle telewizja przestaje być taka sama. „Lost” to był event, rozmowy w szkole, na uczelni, w pracy. Wszyscy mieli teorie. Smok? Obcy? Eksperyment rządowy? A może, hehe, czyściec? To była epopeja w odcinkach, cliffhanger gonił cliffhanger, a fora internetowe pękały od analiz. Bo jeszcze istniały.
Piękny to był czas.
Jasne,
źródło: temp_file5335285346163250174
Pobierz

-zwrot kosztów pomocy weterynaryjnej po wypadku
-transport zwierzęcia do/z placówki weterynaryjnej
-zwrot kosztów hotelu dla zwierząt (za granicą lub w RP)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ubezpieczenia
#psiarze
@Casuel: i co zabawne, to wcale nie jest żart xDD
źródło: 1000012922
Pobierz@Casuel: xD Stwierdziliśmy że zaczniemy trochę podpinać się tematycznie pod bieżące tematy na topie troszkę z dystansem
@yet_another_user Jak właściciel będzie rościć to OC powinno wziąć na klatę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yet_another_user: I w jaki sposób plucie jadem i rzucanie absurdalnych przykładów przyczyniło się do zmniejszenia niszczenia wspólnych przestrzeni? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@yet_another_user: czy w sprawczości krzykaczy z tagu zaszły jakiekolwiek zmiany?
Jeśli nie, to mój argument jest cały czas aktualny i nie mam potrzeby jego zmiany ( ͡~ ͜ʖ ͡°)