Aktywne Wpisy

Pepe_Roni +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A p------e ta wasza ekstraklasę przecież dodanie jakiegokolwiek meczu z tej ligi to loteria. Tam jest 33% na remis 33% na wygraną faworyta i 33% na przegraną faworyta. 4 kupony przegrane przez weekend i prawie na każdym ekstraklasa wszystko zepsuła #mecz #ekstraklasa
źródło: 1000005487
Pobierz

Lato się kończy i zastanawiam się - czy jak noszę sandały to jestem postrzegana przez młode dziewczyny jak obciachowa stara baba? Xd Ja 34 lvl
One wszystkie, czyli młodzież w wieku szkolnym i studentki noszą całe lato obuwie sportowe. Teraz sandały to obciach? xD #moda #buty #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Obicachowe to jest zastanawianie się, co myślą juleczki na temat Twojego wyglądu. Poza tym: mmm stupki.
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: prawidłowa odpowiedź: to zależy
@mirko_anonim: jako stara baba.
@mirko_anonim: Myślę, że raczej postrzegają cię jak starą babę ze względu na wiek, niż sandały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak, wiem że 34 lata, to żadna stara baba, ale z perspektywy 19,20-latków to inaczej wygląda
@mirko_anonim: stara baba się zastanawia jaką ją dwudziestolatki postrzegają xDDDD
@mirko_anonim: sandały dosłownie nigdy nie były nie obciachowe xD
źródło: catholic-nun-wearing-traditional-habit-clothing-walking-along-the-sidewalk-in-sandals-in-downtown-bratislava-on-a-summers-day-PT46K1
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Jednocześnie mam w dupie że do marketu wyskoczę w dresie z dziurą i pobrudzoną przez cały dzień roboczy koszulką. Mam gdzieś, że na wakacjach wyglądam jak muł roboczy - mam dużo dzieci które rozpieszczam i wygląd mnie nie obchodzi.
Stawiam na wygodę, jeśli nie stoi w sprzeczności z pewnymi utartymi normami - a to