Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

#polskiedrogi #prawojazdy
źródło: jezus
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Normalne skrzyżowanie jakich wiele, może mało jeździcie jeśli nie widzieliście nigdy znaku zakazu na skrzyżowaniu z sygnalizacją - co i tak nie ma znaczenia, bo czemu 500 osób lajkuje błędne komentarze jakoby światła anulował znaki co nie jest prawdą
Zdaniem wykopków, jak działa sygnalizacja - to można sobie tutaj jechać pod prąd bo zakaz nie obowiązuje
źródło: zakaz
Pobierz@darek-jg: Zdjęcie spreparowane jak już - https://wykop.pl/wpis/83203251/po-krotkim-szukaniu-znalazlem-oryginalne-zdjecie-z
Znalazłem też na google maps wspomniane skrzyżowanie - 52°07'49.5"N 21°04'40.2"E
(Warszawa - skrzyżowanie ulic Relaksowa i Michała Rosnowskiego.
Przyglądając się zdjęciu można dojść do wniosku, że zostało ono spreparowane przez AI - znaki
@darek-jg: Zakaz zawracania nie ma nic do pierwszeństwa przejazdu
@secs: a jest tam sygnalizator s3d?
@darek-jg: Co to ma do komentarzy ze screena?
@vieniasn: chodzi o sam brak znajomości podstawowej zasady - tysiące (wykop+inne media) osób uważa, że sygnalizacja odwołuje znaki drogowe.
@darek-jg: zdjęcie jest analogiczne do przykładu ze screena tylko sygnalizator inny. Sytuacja jest dokładnie taka sama.