Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +169
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz
panDario +303
źródło: G5ZHRMcWYAASpzf
Pobierz

w praktyce przy rekrutacjach najcześciej obie strony kłamią bo firmy też bardzo kłamią co do pracy, charakteru pracy i tak dalej
może sprawdzić ale nie musi i przeważnie nikt tego nie sprawdza. zresztą możesz mieć kilka różnych firm, spółek i tak dalej. ale to już inny kaliber.
w praktyce - nikt tego
@Felixu: akurat nie pracuję na budowie, ale doskonale rozumiem.
Poza tym 50-60 letni chłop to nie jest niedołęga, ale nie polecam sobie zdrowia niszczyć w fizycznej robocie.
Tłumaczyłem ci dlaczego jest racjonalne, jeśli tego nie łapiesz, a chyba nie łapiesz to nie pomogę.
Nieracjonalne jest tylko wtedy gdy masz pewność, że bez mitomanienia zostaniesz zatrudniony.
- mitomanienie
- próba wyrobienia kontaktów co wymaga dynaminy, typu pisanie do ludzi na linkedinie, błaganie o robotę wręcz
- zmiana kierunku
takich jak ty co wchodzą na pracuj.pl i klikają w aplikuj