Aktywne Wpisy

Jeszcze kilka dni temu @dr_Batman nas przekonywała, że 100k na miesiąc to ma może kilkuset politycznych nominatów. Teraz się okazuje, że może ich być ponad 5600, a to dopiero wstępne szacunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
źródło: Screenshot-20260618-134951-Samsung-Browser
Pobierz
nowszyja +977
Jak podano, od 15 czerwca Dawid Kacprzyk miał "skorygować 33 faktury" i zwrócić na konto szpitala 0,5 mln zł.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chłop w ten sposób przyznał się do oszustwa na ogromną skalę. Jak za to nie będzie wyroku więzienia i przede wszystkim odebrania prawa wykonywania zawodu, to możecie zaorać to państwo.
#lekarz #lekarz100k #medycyna #lekarski #afera #polska

Czy to nie jest jakiś wał ze strony sprzedającego? Czy nie robi tym sobie dłuższego czasu na zwrot hajsu? Sytuacja wygląda tak, że kupiłem coś na allegro i okazało się, że to jednak nie było to co chciałem. Zwróciłem przez allegro smart. Sprzedający jak przesyłka do niego doszła, to zrobił zwrot na 1 zł. Od razu zrobiłem dyskusję i dostałem info, że kasę zwrócą ja sobie zwrot wpiszą do systemu. Co to mają byc za praktyki? Jak ich zapytałem po co zrobili zwrot na1 złoty, to znów ten sam automatyczny mail dostałem. Poprosiłem allegro, żeby gościa przycisnęli i kazali powiedzieć po Ci takie cyrki odstawia, ale cisza. Wyjaśni mi to ktoś?
#allegro #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta @allegro_pl
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi