Aktywne Wpisy

Atreyu +104
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz

@WhiskeyIHaze: można ale czy trzeba? To wręcz traci jakimś upośledzeniem, brakiem czasu na życie, poznanie siebie, karierę, zdrowie cokolwiek. Cale życie w związku jak jakis borderline bojacy się odrzucenia
Co xD
10 to zupełnie normalna liczba. Na pewno normalniejsza niż 0 w
@mirko_anonim: Dla jednych tak, a dla innych nie. Każdy ma prawo mieć własne zdanie
No ale rozmawiamy o kobiecie 35 lat. Ile byś chciał żeby laska w wieku 35 lat miała partnerów? Bez przesady, ludzie w piwnicy nie żyją
Już ci pisałem, bądź sobie z baba co miała 10 chłopa i bądź szczęśliwy (。◕‿‿◕。)
A tak z ciekawości, do jakiego limitu wiekowego szukasz żony? I sam ile masz lat?
Ja w sumie zawsze miałem tak, że partnerki miałem w okolicy swojego wieku. Wchodzenie w związki z młodszymi kojarzy mi się z patriarchatem i daddy issue trochę
To skoro nie szukasz żony to takiego lajtowego związku rozumiem? To w takim razie czemu Cię obchodzi ile typow miała laska, skoro to nie potencjalna żona?
Laski z daddy issue są mega toksyczne, mam kilka koleżanek + jedna była. Niestety czy się to komuś podoba czy nie, relacja z ojcem ma ogromn wpływ
To prawda tylko kwestia jest taka, że tak naprawdę każdy facet ma trochę inną definicję "dużo" i "mało", ba - nawet ten sam facet moze te definicje zmieniać w ciągu swojego życia wraz z upływem lat
@In_thrust_we_trust: ale badania mówią jasno, kobieta z 5+ partnerów ma już problemy z utrzymaniem chłopa na dłużej a taka z 10+ to już wręcz nierealne stworzenie małżeństwa do końca swoich dni.
Dalej jest to 33% szansy na przetrwanie związku, całkiem sporo. Na pewno nie można tego nazwać "wręcz nierealną" szansą :)
I w sumie te badania dotyczyły obu płci z tego co pamiętam