Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 54
@Runaway28: ona ma w pompie, że mocno cierpię psychicznie. Chodzę do psychiatry od 10 lat. Jestem krytykowany na każdym kroku. Jedyne co mnie trzyma, że już mi w ogóle nie zależy na własnym życiu
  • Odpowiedz
@user2138: chłopie nie daj się oszukać, terapia to ślepy zaułek, wyprowadź się od matki i zakończ terapię, musisz wiedzieć,.że dla terapeuty jesteś tylko workiem na kasę, będę oczywiście wmawiać że tak nie jest ale taka jest prawda. W dodatku terapię psychologiczne to nie jest prawdziwa nauka, to jest pseudonaukowa teoria nie weryfikowalna, często przeczy sama sobie. Zrób to dla siebie i zakończ to raz na zawsze.
  • Odpowiedz
@user2138 a ja ci powiem coś co może zmieni twoje nastawienie. Raczej nie rozwiąże twojego problemu ale może uda ci się coś zrozumieć.

Napisałeś ten wpis i ukryłeś w nim awersję do kobiet (słusznie czy niesłusznie to już inny temat)
Ale zastanów się prze chwilkę… z tego co piszesz to gdyby twoja mama znała wypok to prawdopodobnie sama udzielałby się tu na tagu.
Z jej perspektywy ty jesteś tylko kozłem ofiarnym na którym może
  • Odpowiedz
@user2138: Widzisz, ona chce żebyś był chory/ćpunem, bo dzięki temu może Cię kontrolować, może mieć argument żeby się na Tobie wyżywać. Tobie się wydaje, że ćpając uciekasz przed matką, a tak naprawdę kręcisz sobie powróz, który Cię do niej przywiązuje.
  • Odpowiedz