Aktywne Wpisy

Tyrande +436
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +105
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Cały czas czekam aż gra będzie zdatna do użytku. Czy to już ten moment? Mam ją zainstalowaną prawie rok na dysku, a nawet raz jej nie uruchomiłem.
#stalker
Jaki polecasz poziom trudnosci? Normalny czy wysoki? Oryginalne Stalkery zawsze przechodzilem na mistrzu. Slyszalem, ze przeciwnicy na trudnym to straszne gabki na pociski, co mocno psuje rozgrywke.
Przeszedłem po premierze na najtrudniejszym, licznik smierci miał z 70/80 zgonów, ale nie było jakoś frustrująco. Gąbki na pociski też nie było, zmodowałem ilość HP mutantów. Zaczekałbym na premierę 1.6, mają przerobić nadmiar kiełbas w schowkach :D
źródło: chud-chuddha
Pobierz