Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +719
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +205
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Właśnie przyszedł do mnie sąsiad na skargę, że robię pranie w niedzielę w południe i słychać w jego mieszkaniu jak moja pralka wiruje. Dla mnie to dzień jak dzień. Wiem, że ludzie chcą odpocząć, ale to nie jest chyba aż taki hałas żeby nie można było tego robić w weekend.
Co o tym myślicie?
#sasiedzi #pytanie #blok #miasto #weekend
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Zrobiłbym dodatkowe pranie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak na poważnie, to nie może ci zabronić robić prania w południe xD. No chyba, że masz cholernie cienkie ściany albo pralka podskakuje...
Masz pewnie źle wypoziomowaną, ewentualnie zainwestuj w matę wygłuszającą pod pralkę.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Dobry żart xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: ping-pong uspokój sie xD