Aktywne Wpisy

tytanowyy +135
#zmianaczasu
Największa beka to zawsze z #pkp Pociągi stoją sobie w szczerym polu i czekają godzinkę aby ruszyć wg. Rozkładu xd
Największa beka to zawsze z #pkp Pociągi stoją sobie w szczerym polu i czekają godzinkę aby ruszyć wg. Rozkładu xd

auto_reply +17
Idę się skonfrontować z laską i typem, którzy robili sobie ze mnie jaja na fejsie i nie chcą się do tego przyznać. W skrócie typ zaczął do mnie wypisywać, że mu się podobam i że myśli o zostawieniu swojej laski dla mnie. Ja głupia nie jestem, ale ciągnęłam te rozmowę, żeby zobaczyć czy się przyznają, że robią sobie ze mnie bekę. Idą w zapartę. Zaraz sobie z nimi pogadam na żywo. Życzcie

Problem z atrakcyjnymi kobietami jest taki że one prawie cały czas są w związku. Po prostu trzeba mieć farta, aby znaleźć się w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie kied,y akurat są w tym króciutkim okresie między jednym związkiem, a drugim.
Co ciekawe, wśród atrakcyjnych mężczyzn takie zjawisko występuje znacznie zarzadziej.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: dlaczego niedźwiedź sra w lesie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Atrakcyjnym może być każdy a jednocześnie nikt , zależy co lubisz
Ludzie zazwyczaj mają przeciętne cechy chyba że naprawdę wygrasz loterie genetyczna i wugladasz jak Adriana Lima albo Angelina Jolie to ciężko twoją urodę podważyć
Wiekszosc tych " atrakcyjnych kobiet " ma bardzo przeciętne cechy tylko są zadbane
10/10 są zazwyczaj mieszanki genetyczne jak np Amerykanie uformowani z wielu narodów albo latynosi
Szczególnie jak wracam z Niemiec to dziwię się jak wszyscy ludzie wyglądają tak samo : wysokie czoło jajowata głowa , 2 typy nosów : duży prosty albo mały zadarty do góry jak świnka piggy
Skóra anemiczna biała sina , budowa krępa( że skłonnościami do tycia ) kończyny krótkie
Oczywiście drobne różnice mogą się pojawić ale są kosmetyczne
Ogólnie słowianie wyglądają jak śmiech natury , zastanawiam się czy jak inne rasy na nas patrzą to mają ubaw
Najpierw Bóg stworzył pięknych południowców nordykow a później ulepił
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta