Aktywne Wpisy
kaszaamanna +737
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
gerwazy-oko +81
to nie jest sciema, to serio historia autentyczna xD
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
źródło: obraz
Pobierz

Lolita Lempicka Green Lover. W otwarciu przez chwilę czuć mandarynkę wraz ze świeżym korzennym akordem, w postaci pieprzu. Nuty te szybko jednak zanikają, a zapach staje się zielony z wyraźną nutą mięty oraz aromatycznym akordem, ginem i jagodami jałowca. W drydownie natomiast pojawia się sporo słodyczy w postaci wanilii oraz piżmowa baza.
Początek jest świeży, za co w dużym stopniu odpowiada chłodząca mięta. Dosyć szybko dołącza do niej jednak wanilia, mocno wysładzając zapach. Połączenie tych dwóch nut sprawia że mam luźne skojarzenia z Le Male, choć brakuje tu paru nut z kompozycji JPG. Ogólnie są to lekkie i nienachalne perfumy, z dominującą miętą, aromatycznym akordem i wanilią, która przejmuje pierwszy plan po jakiś trzydziestu minutach. Trochę syntetyczne, ale nie w drażniący sposób.
Parametry poniżej przeciętne, choć nie ma tragedii. Pozycja uniseksowa, a nawet skręcająca nieco w damską stronę na wiosenne dni. W swojej cenie fajna opcja jeśli ktoś lubi miętę i wanilię, ale jak na mój gust zapach jest zbyt mocno przysłodzony. Ocena końcowa 6/10
Zapach 6/10
Projekcja 4/10
Żywotność 4.5/10
Jakość/Cena 7/10
pozostałe recki
źródło: Greenlover
Pobierz@Frufruf: +, no i dla mnie parametry nie istniały
@kolejne_juz_konto: Chyba nie