Aktywne Wpisy
kopartka +38
settew +1
Wyjazd za granicę do Holandii/Niemiec w celu oszczędzenia pieniędzy na zakup mieszkania ma sens? Obecnie pracuje w Polsce jako spawacz za 5k miesięcznie ponieważ mam jeszcze mało doświadczenia ale może znalazłbym firmę gdzie wzięli by kogoś z małym doświadczeniem.
#pracbaza #holandia #niemcy #emigracja #pracazagranica
#pracbaza #holandia #niemcy #emigracja #pracazagranica

Do tej pory, w kolejności od tego co najbardziej mi się podobało, ogladalem:
1) Frieren - tu mi się wszystko podobało, urocze i ciekawe postacie, mądrości życiowe, zabawne sceny, to że można te postacie spotkać na konwentach typu #pyrkon albo samemu sobie cosplay zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º), kusi Übel w wersji męskiej XD
2) The Summer Hikaru Died - wątek uroczych chłopców głównych bohaterów, których nieśmiało ciągnie do siebie, ja fan #yaoi
3) Evangelion - podobało sie ze względu na relacje między bohaterami i loffciam tam Shinjiego, Asuke i crushuje Kaworu xD ale sama fabuła dla mnie głupkowata i nagle zmieniające się tempo animu, chociaż końcówkę, tzn. ostatnie 6-7 odcinków oglądałem jakoś o 4-6 rano bez snu, może zasługuje na re-watch
4) Fate Apocrypha - ładne postacie, zwłaszcza ukochany Astolfo, ale fabuła mehhh, no 5/10, nie żałuję, że obejrzałem
5) Edgerunners - wlasciwie mi się nie podobało, pomijając dommymommy jako jedną z głównych bohaterek xD
#anime #randomanimeshit #animedyskusja
Przepraszam za mnogosc tagów i jeśli którychś źle używam (╯︵╰,).
Dziękuję, posprawdzam tytuły (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora