Wpis z mikrobloga

Dziś medytowałem jak to robię codziennie i doszło do mnie skąd u mnie biorą się codzienne myśli jak karam lub wyjaśniam innych ludzi którzy byli dla mnie źli bądź bez empatyczni. To się może brać stąd że całe dorastanie sam byłem prześladowany i to mogą być jakieś stłumione emocje i chęć odwetu w dorosłości na innych. Co najlepsze nie mam myśli jak karam ludzi z gimnazjum a tych którzy niedawno stanęli mi na drodze. Szczególnie lekarze psychopaci i narcyzów których stąd inąd musiałem poznać w trakcie swojego leczenia i pobytów w szpitalach. #przegryw #psychiatria #psychologia
symulacjaszczescia - Dziś medytowałem jak to robię codziennie i doszło do mnie skąd u...

źródło: Screenshot_20250920-230558

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@symulacjaszczescia: dopóki nie zrozumiesz, ze karali cie, bo byl tego jakis powod i nie wybaczysz im ze cie karali to bedziesz w kolko powtarzal schemat, a jak to zrozumiesz to przechodzisz poziom w grze zwanej zyciem, przy okazji wybacz sobie, ze dales sie karac, postaw granice na przyszlosc z karaniem i tak uwolnisz sie od narcyzow i karaczy - chaotycznie w skrócie

jak juz medytujesz to sprobuj w autohipnozie przypominac
  • Odpowiedz