Wpis z mikrobloga

Jakość Stanowskiego

Zembczyński - Manipulowanie wypowiedzią Zembczyńskiego (Przyznali się).

Zdjęcie europejskich liderów siedzących w korytarzu Białego Domu, jakby „czekali na audiencję u Trumpa”. Obraz miał sugerować ich upokorzenie i podporządkowanie wobec prezydenta USA. Grafika była wygenerowana przez AI. (Przyznali się)

Manipulowanie wypowiedzią rzeczniczki rządu - (Stano szedł w zaparte, mimo że nawet Mariuszki mu pisały, żeby dał sobie spokój)

Idiotyczne wciąganie w konflikt dziecka Sznept

Zapraszanie od programu Jacka Kurskiego

A to tylko kilka z ostatnich tygodni, które z placa w ciągu 3 min wypisałem. Jakby wziąć pod lupę to czuję, że byśmy wydali książkę XD

#stanowski #kanalzero #polityka #telewizja #youtube #bekazprawakow
Czoso - Jakość Stanowskiego

•	Zembczyński - Manipulowanie wypowiedzią Zembczyńskiego...

źródło: stanowski krecikorba

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czoso: przecież Stano przestał udawać że jest bezstronny, trzeba być głuchym ślepym albo jego fanatykiem żeby twierdzić ze to rzetelne i obiektywne media. Republika dla młodych.

Ja sie chwilę łudziłem, że jednak serio ma juz tyle kasy że czuję jakaś misja czy powołanie do prowadzenia tego... Ale szybko poszlo
  • Odpowiedz
@mikens:

Stanowski dla Silniczków jest za bardzo pisowski a dla Gaśniczek za bardzo mainstreamowy (np. w sprawie Ukrainy czy WOŚP). W zasadzie czego by nie zrobił to zawsze jakaś spora grupa będzie po nim jechać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz: Poglądowo to raczej tak średnio (zwłaszcza w takich kwestiach jak aborcja, socjal, WOŚP, związki jednopłciowe). Po prostu mają paru wspólnych wrogów.
  • Odpowiedz
stada tuskoidów którzy muszą rytualnie nawalać w relacje z USA bo są pożytecznymi idiotami Moskwy

@melquiades: beka z tego ze trump wlasnie uznal ze wstrzyma pomoc krajom bałtyckim, jak tam ta wielka kompromitacja PAPu wynikajaca z belkotu czitosa? xD czapeczki z maga zalozone, karol zalatwil? XD
  • Odpowiedz