Wpis z mikrobloga

Dopiero dziś zdałem sobie sprawę, że mój Apple Watch SE ma już 5 lat i właśnie skończyło mu się wsparcie XD I co „najlepsze”, właśnie przeglądam te nowsze modele i nawet będąc mocno skłonnym do zakupu, to nie widzę żadnego sensu 🙃 Jedynym plusem, jaki widzę, to to, że ekran jest wyraźnie większy + Always On Display. Ale przez te 5 lat, nawet w zegarkach z wyższych półek, jak Series X, czy Ultra, nie wiele pożytecznych rzeczy zostało dodanych. To, co mogłoby mnie przekonać, to jakaś mocna bateria, a widzę, że przez te 5 lat nic z tym nie zrobili.

#ios #apple #applewatch
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Tagliacozzo: No to ja nawet nie mówię o obiektywnie mocnej baterii, tylko o mocnej w miarę możliwości Apple xD Tak jak mój SE na samym początku trzymał jeden intensywny dzień, tak widzę że po 5 latach nadal te zegarki trzymają jeden dzień. Jedynie ultra da radę dłużej, ale trzeba dopłacić 2,5x
  • Odpowiedz
@mandanda od 5 lat mam AW 6 i widzę, że jeszcze dostałem aktualizację do watchOS 26. ( ͡° ͜ʖ ͡°)Jak wyzionie ducha lub będzie spoko opcja wykupu przez jakiś sklep to wymienię na AW Ultra.
  • Odpowiedz