Wpis z mikrobloga

@Kryspin013 BMW nie srają i nie szczają na każdym kroku oraz nie stresują zwierząt. Nikt nie mówi, że jak nie lubisz BMW to jesteś złym człowiekiem, że jak jedzie BMW to masz przed nim klękać i zejść z roweru... eh nie chce mi się już wymieniać bo mogę tak pół nocy.
  • Odpowiedz
@Foxing: Od wieków też walono kakę za drzewem bo toalet nie wymyślono, teraz są toalety, tylko w waszej rosji zostało po staremu.

Kiedyś nie było domofonów i telefonów to pies darł papę jak ktoś podchodził pod izbę (bo była rzadka zabudowa, a nie jak teraz chów polaka zwyczajnego). Teraz rozumiesz furasku?
  • Odpowiedz
nękanie prawne lokali gdzie psy są mile widziane.

@Foxing: Pies w restauracji chodzi po stole albo siedzi tyłkiem na krzesle dla ludzi więc zgłaszam do sanepidu i wstawiam recenzję = nękanie prawne xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Kryspin013 BMW nie srają i nie szczają na każdym kroku oraz nie stresują zwierząt. Nikt nie mówi, że jak nie lubisz BMW to jesteś złym człowiekiem, że jak jedzie BMW to masz przed nim klękać i zejść z roweru... eh nie chce mi się już wymieniać bo mogę tak pół nocy.

@WielkiNos: No muszę przyznać, że nie miałem zbyt wysokich oczekiwań co do twojej odpowiedzi i w sumie spodziewałem
  • Odpowiedz
Ogólnie to pies w mieście się męczy i męczy innych. Gdzie stadny zwierzak terytorialny w bloku? Toż to kurła krzywdzenie zwierząt. Zresztą pies w mieście to pasożyt. Na wsi to przypilnuje kurnika, obory, obszczeka złodzieja. A w mieście? Dajcie spokój. JP w mieście na 100%
  • Odpowiedz