Wpis z mikrobloga

• 346
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: mnie zastanawia, jak doszło do tego, że x lat temu śmieszkując z przyziemnych, prostych, codziennych rzeczy w formie satyry - drąc mordę, gość teraz ma jakąś widownie i poszanowanie... przecież on przestał być śmieszny dawno temu, dziwi mnie, że jeszcze jacyś ludzie robią mu zasięgi... ale podejrzewam, że po prostu nasza liczebność sebixów z siłki w różnym wieku go propsuje bo to raczej tylko na taki poziom IQ ma
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: a który dokladnie fragment. Które zdanie ci przeszkadza. Bo ja jego słucham i nie widzę tam żadnej rosyjskiej propagandy. Jest nagonka w telewizji że to Ukraińskie drony wleciały, tyle że on nigdzie tego nie powiedział. Więc może to jest tak że jak w telewizorze mówią żeby na niego naskakiwać to się naskakuje
  • Odpowiedz
@veltor: Sytuacja jest nieco bardziej złożona. Jego przylowywany 2 minutowy materiał, mimo ze wielokrotnie Dziki Trener faktycznie powtarzał że może było tak a moze było inaczej, był iście tendencyjny. Argumenty jakie podawał, były tylko przeciw wersji oficjalnej.

Tymczasem, cała akcja j-----a po onucach dotyczy tylko twierdzenia tego, ze drony były ukraińskie. Nikt nie neguje ze nasze państwo jest z kartonu, komunikacja leży a komunikaty są sprzeczne.
  • Odpowiedz