"Tam było nagromadzenie takiego zachowania, takiego bestialstwa, że zostałem nim poruszony. Tam nie chodzi tylko o wyzwiska, poniżanie i o to, że używa się siły fizycznej, ale chodzi o totalne zniszczenie człowieczeństwa (...), tam człowiek staje się tylko workiem do bicia, do znęcania" - powiedział prok. Andrzej Olszewski.
Taki emocjonalny atak na (jeszcze nawet nie) oskarżonego na pewno świadczy dobrze o takim prokuratorze i dobry prawnik na pewno nie wykorzysta "nagonki prokuratora" podczas EWENTUALNEGO procesu. Zasada domniemania niewinności powinna być dobrze znana prokuratorowi.
@16_kilogramow_jablek: To cytat dot. innej sprawy, w której zamordowano człowieka. Ja wiem co ty chcesz osiągnąć Boguś. Zaraz będziesz forsował narrację, ha widzicie! To nie w sprawie Nowaka tak powiedział! Kolejny raz powtarzam, że jesteś za głupi na takie gierki, bier laleczkę pod pachę i w błotko.
Ktoś wkleił ten cytat w innej dyskusji, sugerujac iz jest to cytat dotyczacy Nowaka. Najwyrazniej nie jest i nie mam problemu z przyznaniem sie do bledu.
@16_kilogramow_jablek: widzisz czubku zrobiłem to celowo bo ty nie sprawdzasz informacji tylko powielasz i tak samo z Nowakami klepiesz by tylko klepać farmazonie
"Tam było nagromadzenie takiego zachowania, takiego bestialstwa, że zostałem nim poruszony. Tam nie chodzi tylko o wyzwiska, poniżanie i o to, że używa się siły fizycznej, ale chodzi o totalne zniszczenie człowieczeństwa (...), tam człowiek staje się tylko workiem do bicia, do znęcania" - powiedział prok. Andrzej Olszewski.
Taki emocjonalny atak na (jeszcze nawet nie) oskarżonego na pewno świadczy dobrze o takim prokuratorze i dobry prawnik na pewno nie wykorzysta "nagonki prokuratora" podczas EWENTUALNEGO procesu. Zasada domniemania niewinności powinna być dobrze znana prokuratorowi.
#kononowicz
EDIT: Ktoś wkleił ten cytat w innej dyskusji sugerując, iż dotyczy on Nowaka. Nie dotyczy. Nie mam problemu z przyznaniem się do błedu.
https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1227918%2Cprokuratura-chce-25-lat-wiezienia-dla-mezczyzny-oskarzonego-o-zabicie
Prokurator odnosi się do sprawy z 2022 roku i śmierci 30-letniej kobiety.
Ktoś wkleił ten cytat w innej dyskusji, sugerujac iz jest to cytat dotyczacy Nowaka. Najwyrazniej nie jest i nie mam problemu z przyznaniem sie do bledu.
To usuń jeszcze konto i będzie git.
źródło: skosno
PobierzRozumiem. Pytanie tylko, czy ten "Skosno" zrobił to świadomie, czy został wprowadzony w błąd przez innego uzytkownika tak jak ja przez niego.
Zrobiłeś to celowo? "Żeby sprawdzić reakcje" jak Tiger Bonzo? Ciesze sie, że przynajmniej przyznałeś się do kłamstwa.
Nie jesteś na czasie. Dziś (według obozu Ola) jestem Storchem. Spróbuj jutro, może jutro bede Mariolka.