Aktywne Wpisy

KrnabrnyDzik +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +15
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Zmiana również na niekorzyść samych diagnostów, zawsze mówiłem że reszty nie trzeba i coś się pewnie im uzbierało przez cały dzień z takich "końcówek", teraz będą mieli połowę tego. Też tak robiliście, czy czekaliście na dwa złote?
#ciekawostki #samochody #inflacja
@koniolizator: ja tak nigdy nie robiłem, to dlatego, że od kiedy zacząłem pracować to nie jeździłem strupem który miałby przeglądu nie przejść.
@munioman: Też nie mam totalnego złoma, a kilka lat temu mi nie przeszedł przeglądu bo mam płatek rdzy pod dywanikiem i ostatnia litera VIN jest mało czytelna - diagnosta powiedział że zgadywać nie będzie i albo spływam albo dzwoni po bagiety xD.
@rajju: w sensie w środku? To jak wyglądał ten samochód od spodu?
@rajju: ale słabo wybita czy korozją do niej doszła?
@munioman: Blacha jest generalnie zdrowa, rdza wyszła w środku, pod dywanikiem, tam gdzie nanosi się wodę/śnieg pod butami. VIN jest nabity pod dywanikiem pasażera.
Prąpel wielkości dwuzłotówki, nachodzi na ostatnią literę VINu, a zasadniczo wygląda jakby się od niej zaczął.