Aktywne Wpisy

Wrrronika +61
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

-Umowa o g---o
-System 4-brygadowy
-Atrakcyjne wynagrodzenie (najniższa krajowa)
-Mlody dynamiczny zespół (czyli duży przemiał osób)
Szukanie pracy w powiatowym to jest jakiś j----y kabaret
#przegryw
źródło: images
PobierzJakbyś miał większe kompetencje lub kwalifikacje to rynek pracy zaoferowałby ci pasującą stawkę.
Jeszcze nie spotkałem dobrze wykształconej osoby pracujące za minimalną
@Bardzo_Suabe_Rymy: i to jest najgorsze
@Notes: prwnie zeby mu po prostu juz nie d---------c. Ja bylem na ambitnych studiach przeroslo mnie to i wyladowalem w kolchozie i nawet z-------l i delikatna patola mi nie przeszkadza. To jest okej opcja zyciowa gdy ma sie jednak ten wybór. Gorzej gdy tego wyboru nie ma a w powiatowym z reguly nie ma. Wtedy jest sie uwiazanym a przeprowadzka to
Idziesz do jakiejs firmy co montuja klimy i mowisz ze jestes pracowity chlop i niech cie podszkola i za pol darmo przepracujesz u nich miesiac, u kogos do pomocy.
Jak sie bedziesz staral i doksztalcal po godzinach to w 1-2 miesiace bedziesz wiedzial co i jak i ci zaproponuja umowe.
I zarobisz 7-10k na miesiac,
Tam sa takie braki ze biora z pocalowaniem reki.
No ale trzeba chciec
Po kiego wafla isc do jakiegos januszeksa produkcje,magazyn z patola sie meczyc jak mozna se pracowac samemu dostaniesz vana i z 1-2 gosciami ogarnietymi bedziesz se montowal klime.
Przeciez logiczne ze grazyny pijaczki i ci co z wiezienia wyszli to nie pojda do takiej pracy bo tam sie trzeba troche postarac.
A oni lubia po najnizszej linii oporu no to
@goterkon123: ja prawka nie mam