Wpis z mikrobloga

Oferujemy:
-Umowa o g---o
-System 4-brygadowy
-Atrakcyjne wynagrodzenie (najniższa krajowa)
-Mlody dynamiczny zespół (czyli duży przemiał osób)
Szukanie pracy w powiatowym to jest jakiś j----y kabaret
#przegryw
AgentGRU - Oferujemy: 
-Umowa o g---o 
-System 4-brygadowy 
-Atrakcyjne wynagrodzenie...

źródło: images

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
@AgentGRU jeśli minimalną to jedyne co ci oferują to znaczy że to z tobą jest coś nie tak a nie z pracodawcą.
Jakbyś miał większe kompetencje lub kwalifikacje to rynek pracy zaoferowałby ci pasującą stawkę.
Jeszcze nie spotkałem dobrze wykształconej osoby pracujące za minimalną
  • Odpowiedz
@AgentGRU Kolega chciał ci po prostu zasugerować, że jesteś leniem, niedorajdą życiową i masz nie pyskować w jego towarzystwie, bo on wie lepiej od ciebie (z resztą to widać po porównaniu waszych zarobków)
  • Odpowiedz
@axl-rose: @AgentGRU kolega chcial zasugerowac, ze skoro jestes warty minimalna a chcesz zarabiac wiecej to zamiast plakac na tagu to warto jednak podwyzszyc swoje kwalifikacje. fajnie ze szukasz pracy ale jesli nic nie zrobisz zeby polepszyc swoja oferte dla pracodawcy to oferta pracodawcy bedzie wygladac tak a nie inaczej. ty to nazwyasz czepianiem sie a ja po prostu nazywam rzeczy po imieniu? czego oczekujesz? poklepania po pleckach i zeysmy
  • Odpowiedz
? czego oczekujesz? poklepania po pleckach i zeysmy razem

@Notes: prwnie zeby mu po prostu juz nie d---------c. Ja bylem na ambitnych studiach przeroslo mnie to i wyladowalem w kolchozie i nawet z-------l i delikatna patola mi nie przeszkadza. To jest okej opcja zyciowa gdy ma sie jednak ten wybór. Gorzej gdy tego wyboru nie ma a w powiatowym z reguly nie ma. Wtedy jest sie uwiazanym a przeprowadzka to
  • Odpowiedz
@AgentGRU: XD
Idziesz do jakiejs firmy co montuja klimy i mowisz ze jestes pracowity chlop i niech cie podszkola i za pol darmo przepracujesz u nich miesiac, u kogos do pomocy.

Jak sie bedziesz staral i doksztalcal po godzinach to w 1-2 miesiace bedziesz wiedzial co i jak i ci zaproponuja umowe.
I zarobisz 7-10k na miesiac,
Tam sa takie braki ze biora z pocalowaniem reki.
No ale trzeba chciec
  • Odpowiedz
@AgentGRU: szwagier tak zrobil i mial roboty az za duzo,
Po kiego wafla isc do jakiegos januszeksa produkcje,magazyn z patola sie meczyc jak mozna se pracowac samemu dostaniesz vana i z 1-2 gosciami ogarnietymi bedziesz se montowal klime.

Przeciez logiczne ze grazyny pijaczki i ci co z wiezienia wyszli to nie pojda do takiej pracy bo tam sie trzeba troche postarac.
A oni lubia po najnizszej linii oporu no to
  • Odpowiedz